Resultaten voor meditatie retraite

meditatie retraite
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
Buddha
Stilte yoga retraite Stilte In Beweging.
ik ben toch zo dankbaar dat het lot mij bij jullie bracht en ik zo hartelijk welkom was gewoon zoals ik was was yummie, nog nog nog van da! Katti Ducati Wellekens retraite maart 2017. Voor een man van 34 jaar uit de omgeving van Hilversum die nog nooit een meditatie noch yoga heeft beoefend was dit een warme welkom in de andere wereld.
Chinees
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd. Deze stilte-retraite is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
wasmachine
Programmaoverzicht Loenen.
Lam Rim retraite: 26 30 juli begeleide meditaties als vervolg op de zomer Lam Rim. Website inhoud/Site Map. Zie ook, see also.: Verblijf in Loenen. Leslocaties in Nederland. Home Vorige pagina Top van de pagina. Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme.
slotenmaker gouda
Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italiƫ Yoga Online.
Maar het hart van deze plek is toch wel de tempel in de tuin: een koepel met enorme kroonluchter waar je moeiteloos uren mediterend kunt doorbrengen. Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen.
Raamfolie
Retraite en Meditatie.
Retraite en meditatie voor meer balans. Stel je voor dat je alle stress en onrust achter je kunt laten. Is dat een onbereikbaar ideaal? Zelf was ik vroeger een druk baasje, vaak rusteloos en vond het lastig te verwijlen. Nog steeds ben ik graag actief, maar ik heb inmiddels ook geleerd om te mediteren of niets te doen.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Vihara.
Meditieleraar bij Vihara. Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? 5 100% 1 vote. Zelfreflectie en meditatie. Zelfreflectie na meditatie of een retraite Naast meditatie is het ook goed om aan zelfreflectie. Inschrijven inspiratiemails voor tips, inspiratie en retraites.
Mijn eerste Meditatie Retraite Ervaring Stilte Retraite Thailand.
Na de meditatie retraite reis ik met een nachtbus in 12 uur naar het vaste land: Hua Hin. Hier wil ik een paar dagen genieten aan het strand en mij verwonderen over mijn hele reis en in het speciaal de meditatieweek.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Retraite Zweden Retraite, Zen Meditatie, Retraite centrum.
Wij faciliteren je groep tot maximaal 25 personen door te cateren en overnachtingsplaatsen aan te bieden. De ligging op het landgoed met stromende beken, eigen wandelpaden, en steenspiraal te midden van de ongerepte natuur zal je georganiseerde retraite uniek maken.

Contacteer ons