Op zoek naar meditatie retraite?

meditatie retraite
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd. Deze stilte-retraite is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
vipassana
Retraite Mindfulness Yoga, Mildheid Meditatie VMBN.
Zoek trainer of training. Dit event is voorbij. Retraite Mindfulness Yoga, Mildheid Meditatie. 2 november 2017 5 november 2017. Scholing Mindfulness-Based Compassionate Living module 1. Introduction to Compassion Focused Therapy CFT. Retraite Mindfulness Yoga, Mildheid Meditatie MMM. Met Aukje Rood en Frits Koster.
yoga meditatie
8 Days Yoga and Meditation Retreat in Kep, Cambodia BookYogaRetreats.com.
Ga op reis naar jezelf. Yoga en Meditatie Retraite in Cambodja. 7 dagen met instructie. Vagabond Temple yoga en meditatie retreat center nodigt je uit om hun spirituele huis binnen te treden voor een unieke ervaring van gezond leven, transformatie, rust en vrede.
wasmachine
Chi Kung en meditatie retraite Spanje Chi Kung Studio.
Visie en missie. Chi Kung en meditatie retraite Spanje. Kom eind september met ons ontspannen, opladen en je hart ophalen tijdens een weldadige 5-daagse Chi Kung en meditatie retraite in het noorden van Spanje. Ben je er aan toe om de dagelijkse routine even helemaal los te laten?
LED Lampen
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
bootcamp oefeningen schema
Mettaretraite, ontwikkel de kracht van onvoorwaardelijke liefde Sietske de Haan.
13.00 uur warme lunch. 14.00 16.30 uur vrije tijd. 16.30 18.30 uur meditatie en beweging. 19.00 uur avondmaaltijd. 20.15 21.00 uur meditatie of rust. 21.00 6.30 uur rustperiode. De retraite is grotendeels in stilte. Ook s middags tijdens de vrije uren.
Stilteretraite in de bosrijke omgeving van de Kleine Hoeve!
Eerste retraite bijeenkomst. Vrije tijd in stilte. Dagsluiting in de kapel van de Bulah-hoeve. Stiltewandeling met overdenking. Vrije tijd in stilte. Vrije tijd, met mogelijkheid om te zwemmen. Tweede retraite bijeenkomst Tot rust komen bij Jezus. Gezamenlijke afronding van deze retraite bijeenkomst.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
Aan het einde van de retraite is er gelegenheid dana donatie te geven voor de leraar. SIM staat voor Stichting Inzicht Meditatie en werkt landelijk. Als meditatievorm wordt de Vipassana meditatie beoefend, afkomstig uit het Theravada Boeddhisme zoals die in de zuidelijke landen van Aziƫ, maar ook binnen het Tibetaanse Boeddhisme wordt beoefend.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over mindfulness en meditatie overMindfulness en stilte retraite. Meerdaagse Vipassana retraite. Vijf dagen in volledige stilte doorbrengen is een uitdagende en inspannende opgave. De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd.
Yoga Meditatie in Italiƫ Happysoultravel.nl.
Meditatie en Yoga. In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.

Contacteer ons