Resultaten voor meditatie retraite

meditatie retraite
Het Yogahuis in Twello.
Mar 15 2019 Mar 17 2019 Inzicht in Stilte: een inzicht-meditatie retraite. De uitnodiging van dit weekend is om in stilte jezelf te ontmoeten. Clare en Maike verzorgen deze intensieve meditatieretraite die je de kans biedt om je meditatiebeoefening te verdiepen. In het weekend worden de meditaties met zorg in enkele stappen opgebouwd. S ochtends starten we met meditatie in beweging hatha yoga en s middags en s avonds worden begeleide en onbegeleide meditatiesessies aangeboden.
vipassana
Luxe Yoga Meditatie retraite midweek of weekend Nieuw Leven Texel.
Wat is er fijner dan volledig tot rust te komen door middel van Yoga Meditatie op een zelfvoorzienende, luxe en open plek met weids uitzicht en mooie natuur? Hoe ziet de Yoga Meditatie retraite midweek of weekend eruit? We dompelen ons helemaal onder in de luxe en genieten van een mooie comfortabele kamer met heerlijke bedden en wellness douche.
buddha to buddha ring
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Vihara meditatie en bewustwording Zwolle.
Zelfreflectie na meditatie of een retraite Naast meditatie is het ook goed om aan zelfreflectie. Inschrijven nieuwsbrief voor tips, inspiratie en retraites. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en informatie over onder andere. Meditatie inspiratie 1.
hoe breed is een piano
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder.
social return
Retraite: Stilte bevrijdt!
10.00 11.30 Meditatie en afsluitend ritueel waarin we de stilte verbreken. 11.30 12.30 Samenzijn, delen en afscheid. 12.30 Afsluitende lunch. Erna Bakker begeleidt je, in stilte en met een enkel woord. De meditaties zijn gedeeltelijk geleide meditaties en je hebt de mogelijkheid om één of meerdere korte gesprekken met haar te hebben. Ze is er als het nodig is en daagt je uit je vrij te voelen in je eigen stilte. Wanneer je vragen hebt of wilt weten of deze retraite bij je past kun je Erna mailen info@leefjevrij.nu of bellen 0318 643268.
Retraitehuis met Vipassana, Metta, Shamatha meditatieweekend 2018 Mindfulnesstraining vlakbij Nederland, meditatie retraite 2018.
Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken. Boeddhistische meditatie avonden. Vakantie Mindfulness Meditatie. Mindfulnesstraining in de vakantie. Moe van IVF of ICSI. Voor ouder en Kind. Boeddhistische meditatie retraite. Weekend mindfulnesstraining v.a. Vipassana Metta Shamatha weekend. Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken.
Retraite en Meditatie.
Retraite en meditatie voor meer balans, geluk en inspiratie. Ben jij tevreden over je leven en gelukkig? Misschien staat je leven onder druk vanwege de hoge eisen die aan je worden gesteld. Of misschien hebben anderen torenhoge verwachtingen van jou en doen ze een te zwaar beroep op jou.
SIM Stichting Inzichts Meditatie.
Retraite tussen Kerst en Oud Nieuw. Tussen Kerst en Oud Nieuw bieden we de mogelijkheid om overdag van 10 tot 16 uur te mediteren. In dit feest van stilte gaan we meditatie op. Ank Schravendeel en Riët Aarsse. Wat is Vipassana meditatie?
Vipassana meditatie-retraite.
De een springt graag in het diepe en geeft zich op voor een lange retraite, anderen hebben baat bij een geleidelijke gewenning en kiezen voor een kortere retraite. Vipassana Haarlem organiseert geen retraites. Retraites zijn bijvoorbeeld te vinden op de website van de SIM Stichting Inzichts Meditatie en van Sangha Metta.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2018 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
Deze klassieke 10 daagse vipassana meditatie retraite is in het Hindoeïsme en Boeddhisme ontwikkeld om je geest eerst te leren verstillen om vervolgens door zelfonderzoek je zelfkennis van de 4 lichamen te vergroten: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Er zit geen verschil in de Hindoeïstische en Boeddhistische methode.

Contacteer ons