Zoeken naar meditatie weekend

meditatie weekend
Dru Yoga en meditatie weekend Vrede in jezelf, met Heleen en Jivan De Maanhoeve. Facebook.
Dru Yoga en meditatie weekend Vrede in jezelf, met Heleen en Jivan 1 t/m 3 juni 2018. Grensverleggende Clownerie met Ton Kurstjens en Els Jansen 5 t/m 8 juni 2018. Retraite geleid door Bas Bruggeman georganiseerd door Leven in Aandacht 15 t/m 17 juni 2018.
yoga en meditatie
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Meditatie weekend Het meditatie weekend. Op het meditatie weekend op de Veluwe zal je dit zelf kunnen ervaren. Op het meditatie retraite ervaar je het verschil tussen leven op de automatische piloot en leven met open aandacht. Sensaties, gevoelens, gedachten; ze komen en gaan.
dekbed ledikant
Mindfulness meditatieweekend. Envelope. Facebook. Globe. Logo Groove. info circle. Instagram. Logo iTunes. LinkedIn. Vergrootglas. Logo Spotify. times. Twitter. Logo Youtube. Vergrootglas. Sluiten.
In dit weekend oefen je verschillende vormen van mindfulnessmeditatie. Mindfulness begint met aandacht. Aandacht voor de sensaties van je lichaam, voor het voelen, voor het denken en voor onze mindset, onze interpretatie van de wereld. Het programma is eenvoudig en afwisselend: je maakt kennis met verschillende vormen van meditatie uit de traditie van de mindfulnessmeditatie: zitmeditatie, loopmeditatie, mindful bewegen yoga.
camera beveiliging
Yogaweekend Meditatieweekend Weekend stilte retraite in Nederland.
We nemen met iedereen persoonlijk door wat je wil leren in het weekend en hoe je dit zou willen toepassen in je dagelijks leven. Kleine of grote concrete veranderingen die je welzijn en bewustzijn vergroten, met hulp van voor jou op maat gemaakte yoga en meditatie oefeningen.
partneralimentatie
Meditatieweekend het Compassie kompas.
Ik vond het een fijn weekend; een APK voor de geest. Het heeft me een geweldig uitgangspunt voor geluk opgeleverd. Nu is het aan mij. Het beoefenen van compassie met mijzelf, maar ook met anderen of zelfs de wereld is een versterking van de eigen geestelijke weerbaarheid. Het meeste heb ik nog geleerd van de filosofie erachter waar Bert het veel over had: de liefdevolle aandacht, hoe je anders in het leven kunt staan. In zekere zin was alles wat hij vertelde alsof het speciaal voor mij werd verteld. Het was een eye-opener. Ik heb al eerder aan meditatiesessies meegedaan, maar ben nu toch veel verder gekomen. Het was een heel rijk programma, plezierig en het gaf goed inzicht. Ik heb concrete handvaten gekregen en zie beter hoe je van meditatie tot compassie kunt gaan.
preventie assistente
Meditatieweekend aan de Waddenkust Verdiep je.
Niet voor niets besloot ik na dit weekend mee te doen aan de Vegan Challenge. Clean food, clean body, clean mind. Het oude dorpskerkje in Oosterbierum ademt precies die sfeer uit die ik verwachtte: sereen en toch ook knus. Yoga aan de Waddenzee. Foto's' Thérèse Rijken. Ik kan wél stil zitten! Na het vegan ontbijt met onder andere heerlijke overnight oats dalen we af naar de diepte in onszelf, zoals Agnes het prachtig omschrijft. We doen een yogasessie bestaande uit ademhalingsoefeningen en sluiten af met een zitmeditatie. Allemaal ter voorbereiding op de lange wandeling die we daarna gaan maken. Agnes geeft aan dat deze meditatie een open einde heeft.
Weekend retreats vakanties FIT body mind.
Even helemaal weg! Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind. Met de beste docenten en inspirerende workshops op onze prachtige locaties in Nederland Zeeland Castricum en Frankrijk Ardèche Provence omgeven door natuur, ruimte en rust.
Stilteweekend meditatieweekend 31 aug 2 sept 19-21 okt 2018.
Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte. Iedereen die behoefte heeft aan een weekend bezinning, rust, meditatie en stilte is welkom. Ellen van Iersel, is gecertificeerd mindfulness trainer en geeft de 8-weekse MBSR mindfulnesstraining aan volwassenen in Leiden en Noordwijk.
Diepte Meditatie weekend Home of Intuition.
Selecteer een pagina. Diepte Meditatie weekend. Diepte Meditatie leer je in een compacte cursus. Dit kan als avond of ochtendcursus, maar ook als onderdeel van een heerlijk weekend. Tijdens een Diepte Meditatie weekend leer je uiteraard Diepte Meditatie, een transcendente techniek.
Meditatie weekend Meditatie.
Een weekend vol meditatie in stilte, een fijne manier om je te verdiepen. Wanneer je een eigen tent meeneemt kost het 195, inclusief alle maaltijden, maar je kunt natuurlijk ook een tentje of een buitenbed huren. alle trainigen, maaltijden en verblijf.

Contacteer ons