Resultaten voor meditatie weekend

meditatie weekend
FLOW Yoga Meditatieweekend Nederland FLOW yoga welzijnscentrum.
We nemen je mee op Ontspan en Versterk jezelf, een uniek weekend op een autoluw eiland aan de Nederlandse kust! Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 of tot en met maandag 8 augustus 2016, in een gerenoveerde boerderij in Zuid-Holland, op nog geen 15, uur rijden van Antwerpen. Midden op het kleine natuureiland en volledig omringd door water, weidse velden, vloedbossen, rietvelden, moerasgebieden en ongerepte graslanden. Een wonderbaarlijke omgeving om tot rust te komen, inspiratie op te doen en je hart te openen. Gun jezelf deze unieke ervaring! Laat de dagelijkse stress en zorgen even achter, om je drie dagen onder te dompelen in een oase van rust en genieten. Of je nu een beginner of een gevorderde yogi bent: je leert je practice verdiepen, je neemt relaxatietechnieken mee die je leven kunnen veranderen, je brengt je hoofd weer op orde met meditatie en coachingtechnieken en je voedt je lichaam jouw tempel met heerlijke vers en vegetarisch eten.
opleiding it audit
Meditatieweekend met Coby van Herk op 18 en 19 november Stichting Vipassana Nijmegen.
In dit weekend beoefenen we Vipassana meditatie en verkennen we samen het thema aan de hand van een Dhamma-talk, geleide meditaties en uitwisseling. Dit weekend is geschikt voor iedereen die een weekend intens wil mediteren. Het programma omvat zit en loopmeditatie.
esta aanvragen
Dans Meditatie weekend UITsittardgeleen.
Archief Dans Meditatie weekend. Dans Meditatie weekend. Mariapark in Sittard is een verborgen juweel. De mooiste danslocatie die wij kennen, dus we zijn dankbaar dat we hier te gast mogen zijn voor ons bijzondere Dans Meditatie weekend. We overnachten in het gastenhuis van het klooster van de Karmelietessen op 10 minuten loopafstand en we eten in het hartje van Sittard op diverse fijne plekken.
mindfulness cursus online
Dru Yoga en meditatie weekend Vrede in jezelf, met Heleen en Jivan De Maanhoeve. Facebook.
Dag van Aandacht 26 mei 2018 10.00 tot 15.00 uur. Dru Yoga en meditatie weekend Vrede in jezelf, met Heleen en Jivan 1 t/m 3 juni 2018. Grensverleggende Clownerie met Ton Kurstjens en Els Jansen 5 t/m 8 juni 2018.
boomstam kopen
Mindfulness en Yin Yoga weekend aan zee op Vlieland.
01, 02, 03 november 2019. Mindfulness Yin Yoga weekend Vlieland. Mindfulness, Yin Yoga en Welness op Vlieland! 29, 30, 31 maart. 5, 6, 7 juli. 1, 2, 3 november. Gun jezelf een verzorgd en luxe Mindfulness en Yogaweekend direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn. Kom met je aandacht in het hier en nu: Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness en Yin Yoga buiten en binnen met uitzicht op zee Geniet van een duik in het binnenbad of van de sauna. Bijdrage: 32500, inclusief.: 7 x Mindfulness, yin yoga, meditatie en stilte-wandeling, 2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer, 2 x heerlijk ontbijt, 1 x driegangen diner, 1 x lunchpakket, gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer, gratis gebruik binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.
nieuwe sloten laten plaatsen
Shambhala Meditatie Centrum Amsterdam Shambhala Nederland.
07.30 08.30 uur: inloop-ochtend meditatie. 09.15 12.00 uur: inloop-ochtend meditatie. 19.15 21.30 uur: Social Meditation. met meditatie instructie voor nieuwe mensen. 09.15 10.30 uur: inloop-ochtend meditatie. Elk eerste weekend van de maand is er een weekend-thün: een heel weekend van zitmeditatie.
Retreat Weekend Mindful Matters.
Ontspanning en plezier dus. En of je nou een beginner bent op het gebied van meditatie of niet, dat maakt niets uit. Het gaat erom dat je je kunt laten meevoeren om te kijken hoe het van binnen met je gaat. Dat je met een opgeruimd hoofd en wellicht nieuwe inzichten zondagmiddag weer naar huis rijdt. Tijdens het weekend bereiden we eerlijk en echt eten.
Meditatie weekend Sense Aandachttraining.
Een stilteweekend is een uitstekende keuze als je de tijd wil nemen om tot jezelf te komen en jij meditatie kent als een manier om met je innerlijke zelf in contact te komen. Ook als je nog niet bekend bent met meditatie is deelname aan een dergelijk weekend een goede keuze om de positieve effecten op jezelf en je omgeving te ervaren.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten.
Retraite ervaringen.:
Zo creëer je innerlijke vrijheid en inzicht in jezelf. Frits Koster 46 is al 25 jaar bezig met het beoefenen van deze vorm van meditatie. Hij mediteerde zes jaar als monnik in kloosters in Azië. De boeddhistisch psycholoog begeleidt sinds 1994 meditatieactiviteiten. Een voorbeeld hiervan is de vipassana meditatieretraite. Zeven dagen onafgebroken mediteren. Maartje Wortel 21 ging een weekend mee.

Contacteer ons