Zoeken naar meditatie rotterdam

meditatie rotterdam
Mediteren in Nederland Vrienden van Osho.
Op sommige zaterdagmiddagen 15.0016.00. OSHO Kundalini meditatie. Adolf van Cortebachstraat 92. Voor precieze data en aanmelding, zie Facebook: OSHO meditaties Zuid-Oost Brabant. Groningen Osho Marut. The Dancing Buddhas. Spilsluizen NZ 9, Groningen. Groningen De Bloeiende Lotus. Divya de Wilde 06-30469151. Arjen Valk en Pankaja Bockholt 0595-413350. Hapert Centrum Jacques Bogaard. 5527 JL Hapert. Nederhorst den Berg. De Ruyterstraat 65. Noordwijk Praktijk Lichaamsgerichte Psychotherapie. Rotterdam Centrum Mudra.
meditatie cursus rotterdam
Kijk op het leven om te zetten in motivatie en inspiratie.
Spirituele reis India Ontdek jezelf in de nieuwe wereld. leven omzetten in motivatie en inspiratie. De persoonlijke missie te ontdekken en deze tot uitdrukking te brengen in persoonlijke groei. Kijk op de wereld te verhelderen en de energie te laten stromen.
vca
Rotterdam Zen Zazengroep op dinsdag.
Doorgaande groep zen meditatie.: De doorgaande groep zen meditatie staat open voor iedereen die vertrouwd is met zitmeditatie. Het programma bestaat uit 30 minuten zitten in stilte, gevolgd door loopmeditatie en nog een tweede periode van 25 minuten zitten in stilte. Daarna volgt een verhaal, met mogelijk een dialoog. Er is ook gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met mij. wekelijks op dinsdagavond, t/m 01-02-2019. 05-02-2019 t/m 25-06 2019. 20.00 21.45, inloop/thee vanaf 19.30 uur. Zen Centrum Rotterdam, Noordsingel 168.
uitvaartverzorging
City kerk Het Steiger Rotterdam Zenmeditatie Maha Karuna Ch'an.'
Zenmeditatie is objectloze meditatie: er is geen object buiten ons, waar we ons op richten, zoals bijvoorbeeld een kaars, bloemen, een tekst of een afbeelding. Er is slechts het steeds volgen van onze adem. Op die manier kun je je heel dicht verbinden met je eigen leven, je lichaam, je geest. We zitten en lopen in stilte. Na afloop kun je in stilte vertrekken of er is thee voor wie behoefte heeft aan kort napraten. Zitmatten en meditatiebankjes zijn aanwezig. Heb je een eigen kussen of bankje, wil je dat dan meebrengen? Koorbanken zijn zonodig ook aanwezig. We beoefenen deze stiltemeditatie in de dagkerk van Het Steiger, ingang Nieuwstraathof 2 Rotterdam, op de.
kapper
Home.
Zen Centrum Rotterdam is een toevluchtsoord midden in de stad, een plek om stil te zijn en stil te worden, een ruimte voor bezinning en meditatie. Zen is plaatsnemen op een meditatiekussen, de geest leren kennen en niet langer bevangen raken door gedachten en emoties.
slotenmaker rijswijk
Meditatie cursus, training en opleiding, makkelijk mediteren leren!
Tijdens een meditatie cursus van Anand leer je verschillende soorten meditaties zoals vipassana, zen boeddhisme, trancedente meditatie, tibetaans boeddhisme, geleide meditatie, gids meditatie etc. waardoor je een breed inzicht krijgt hoe meditatie thuis verder te kunnen beoefenen. Evaluaties van cursisten.
YogaFrans Rotterdam.
Ook kun je deelnemen aan de groepsmeditaties. In Rotterdam iedere tweede en vierde woensdag van de maand om 20.30 bij YogaFrans op de Slaak. Voor de inwijding en de meditatie draag je gemakkelijk zittende kleding. Voor meer informatie.: Petra Helwig ontving de Kriya Yoga inwijding van Rajarshi Peter van Breukelen in 1989.
Wajid Osho Meditatie Centrum.
Osho Chakra Breathing meditatie. dinsdag 15 januari. Lees verder over Osho Chakra Breathing meditatie. Meditation is a surrender, it is not a demand. It is not forcing existence your way, it is relaxing into the way existence wants you to be.
Phuntsok Chö Ling Phuntsok Chö Ling.
Kom dan naar onze Open Meditatie Middag op zondagen. Phuntsok Chö Ling. Phuntsok Chö Ling is opgericht door de Tibetaanse leraar Lama Jigmé Namgyal. Al zijn activiteiten en verdiensten worden opgedragen aan de herinnering aan zijn leraar Khenpo Jigmé Phuntsok Rinpoche. De naam Phuntsok Chö Ling is aan het centrum geschonken door Kyabjé Trulshik Rinpoche, de in 2011 overleden leraar van Z.H. de Dalai Lama. Bestuur en Financien. Projects from Lama Jigmé. Golog Support Foundation NL. Golog Support Foundation LU. Centre Culturel Tibétan. Copyright 2019 Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17b, 3024 CL Rotterdam, Nederland Telefoon: 31 010-3073142.
De Prez Rotterdam Handgemaakte yoga meditatieproducten Yoga meditatielessen.
Hatha Yoga Pranayama Meditatie. Vanaf 10 maart kan je deelnemen aan een ademles gevolgd door hatha yoga óf begin met een hatha yogales en verdiep je vervolgens in je meditatie óf je volgt alleen één van deze lessen. Dit alles op.

Contacteer ons