Meer resultaten voor meditatie nederlands

meditatie nederlands
De 5 beste apps voor meditatie en mindfulness Awkward Duckling.
In plaats van dat je perse een moment rust moet nemen op een dag voor een meditatie, biedt Buddhify een breed aanbod aan meditaties voor onderweg. De meditaties staan allemaal in een kleurrijk rad per categorie ingedeeld in de app.
RITS
Teksten beoefening Leven in Aandacht.
A Basket of Plums, Songs for the Practice of Mindfulness, Joseph Emet. Call me by my True Names, Collected Poems of Thich Nhat Hanh. Present Moment, Wonderful Moment, Mindful Verses for Daily Living, Thich Nhat Hanh. Dharmalezingen Thich Nhat Hanh Nederlands.
vca
Meditaties audiobestanden nederlands BFC Mindfulness Compassie.
Meditaties audiobestanden nederlands. Dat de onderstaande begeleide meditaties maar mogen bijdragen aan je beoefening van mindfulness compassie. Feedback en verzoeken zijn altijd welkom: info@bfcmind.nl. De meeste van deze ingesproken meditaties staan overigens ook op de gratis app: InsightTimer. Als je zoekt op BFC komen de door mij ingesproken meditaties in beeld. Leuk als je een review schrijft op de app. Geregistreerde cliënten van BFC Mindfulness Compassie kunnen deze meditaties eventueel ook downloaden wanneer zij inloggen. Bodyscan, oftewel Lichaamsverkenning: meditatie om vriendelijke aandacht en opmerkzaamheid te ontwikkelen door mindful bewustzijn van het lichaam.
boomstam trap
Welkom bij Shambhala Nederland Shambhala Nederland.
Welkom bij Shambhala Nederland. Shambhala Nederland maakt deel uit van een internationale gemeenschapvan beoefenaars van boeddhistische meditatie en andere contemplatieve disciplines. Geïnspireerd op de leringen van de Boeddha en de legendarische krijgertraditie van Shambhala, ontwikkelde deze traditie in het Westen een gevarieerd en compleet pad van meditatie beoefening en studie.
klantenpas
Rigpa Nederland Centrum voor Tibetaans Boeddhisme.
Vind je het leuk om jonge mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in meditatie en boeddhisme? Tijdens de Rigpa Youth activiteiten is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te mediteren en uit te wisselen over themas die ons als jongvolwassenen persoonlijk raken.
Free
Osho Dynamic Meditation.
Meditation is a Flowering Meditation is Living Joyously Meditatie is Cool Meditatie is Transformatie Meditatie is Relaxen Meditatie is Speels. OSHO Active Meditations. Waarom Aktieve Meditaties? OSHO Dynamic Meditatie OSHO Kundalini Meditatie OSHO Nadabrahma Meditatie OSHO Nataraj Meditatie OSHO Gourishankar Meditatie OSHO Mandala Meditatie OSHO Whirling Meditatie OSHO No-Dimensions Meditatie OSHO Chakra Sounds Meditation OSHO Chakra Breathing Meditation.
Artist
3 Favoriete meditatie apps De Groene Meisjes.
Ook kan je berichtjes instellen om even uit de automatische piloot te stappen. Deze kost 1, 79 euro en is in het Nederlands beschikbaar. Bevalt me goed! 6 mei 2015 om 2131.: Ik ben nu ook drie weken bezig met the miracle morning en ik zoek ook nog een beetje naar een goede meditatie app. Ik gebruik nu stop, breathe, think, maar daar heb ik nu alle gratis meditaties wel van gehad.
Netflix
6 Mindfulness Apps Die Je Moet Proberen Nr. 6 Was een Eye-Opener!
Hoe goed je Engels ook is, in het Nederlands ben je je al snel minder bewust van de taalbarrière. Daarnaast krijg je erg veel vrijheid in het kiezen van een passende meditatie zowel in duur als in locatie zodat er eigenlijk geen excuus meer is om een dag niet te mediteren.
incasso no cure no pay
De donkere kant van de mindfulness-hype Vrij Nederland.
Hij zag het als een vervolg op de grondige studie die hij in 2010 leidde aan de universiteit van Oxford: s werelds eerste gerandomiseerde, gecontroleerde studie naar de effecten van yoga en meditatie in gevangenissen. Hij ontdekte dat gevangenen die meededen minder stress en een algeheel betere gemoedstoestand rapporteerden en beter in staat waren om hun impulsen te bedwingen.
specialist
SIM Stichting Inzichts Meditatie.
Mike en Helge Sansom geven een evenwichtige introductie in vipassana-meditatie. De meditatiedag bestaat uit een mix van korte lezingen en geleide. Mike en Helge Sansom. Over de SIM. Wat is Vipassana meditatie? Centra en leraren. Stichting Inzichts Meditatie SIM. info@simsara.nl / Disclaimer.

Contacteer ons