Resultaten voor meditatie app

meditatie app
app
app
app
app
app
meditatie - Coaching en Healing.
In onze sessies werken met spirituele muziek die Maurice samen met zijn begeleiders heeft gemaakt. Deze muziek opent je spiritualiteit, gebruiken we om emoties los te maken en helpt je de boodschappen van je begeleiders te ontvangen. Waar geven we Spirituele Ontwikkeling I?
app
app
Slecht slapen? 8 meditatie apps die je kunnen helpen ontspannen Blog Digitale ZorgGids.
Stop, Breathe Think beloont gebruikers na het mediteren met virtuele stickers. Er zijn zoals gezegd ook enkele apps op de markt die geen geleide meditatie bieden, maar met name ondersteuning bieden door middel van geluid of een timer bij het mediteren. Een voorbeeld daarvan is de app Samsara Timer. Lees verder
mindfulness coach
5 x Meditatie-apps voor beginners Moderne Hippies.
Hij vraagt namelijk: how are you, gevolgd op een vragenlijst waarbij je invult hoe je je mentaal voelt, hoe je je fysiek voelt en hoe je je emotioneel voelt. De app rekent voor je uit wat voor meditatie bij je humeur past en geeft 3 suggesties. Klik hier voor meer informatie
cursus android
Guided Meditation and Mindfulness The Headspace App.
How to use the Headspace app. What people are saying. I never thought I'd' be able to meditate. Not only can I meditate now, but this app has actually cured my long suffering insomnia. App Store review. GET SOME HEADSPACE.
een app laten maken
De beste meditatie apps: happy mind, happy you Tele2 Blog.
Dit keer geen nieuwe Mini Cooper voor iedereen in de zaal, maar in 21 dagen kennismaken met meditatie. Als je nieuw bent in de magische wereld van meditatie, is deze app handig om de basics te leren. Je kunt je richten op de volgende focuspunten: stressvermindering, slaapverbetering en het verhogen van gevoel van creativiteit, rust en geluk.
blad
De 5 meest ontspannende en rustgevende apps Yoga International.
De mooie en moderne app Headspace biedt je meditatie sessies van tien minuten, gericht op verschillende onderwerpen zoals een beter slaapritme en meer concentratie. De gratis variant leert je de basistechnieken van meditatie en mindfulness, voor meer rust, welzijn en balans in je leven in slechts een paar minuten per dag.
app laten maken
Met deze gratis apps heb jij het mediteren binnen no time onder de knie.
Met de gratis meditatie app Calm kun je een 7-dagen challenge doen waarin je van alles leert over meditatie en mindfulness. Je kunt pas naar de volgende sessie als je de vorige hebt afgemaakt. Ook een pluspunt: voor elke meditatie kun je kiezen uit verschillende Scenes met geluiden uit de natuur.
logo ontwerpen app
De 4 beste meditatie apps Freshhh.
Wat ook ontzettend fijn is aan deze app, is dat je een meditatie ook zonder begeleiding kunt uitvoeren, met een timer die bijhoudt hoelang je mediteert en met een fijne gong aangeeft dat je meditatie over is. Voor iedereen die denkt dat ze geen tijd hebben om te mediteren is Buddhify perfect.
app bouwen
Dit zijn de 10 beste apps voor meditatie op je Smartphone Jani.
Zoals een NeuroSky MindWave Mobile hoofdtelefoon. Insight timer is de meest populaire meditatie timer app waarbij je anderen over de hele wereld samen met jou ziet mediteren. Met enkele eenvoudige tikken kun je meteen starten! Klankschalen, bellen en vallende houtblokken: deze app bevat alle geluiden die je verwacht rond meditatie.
gratis date app
Handige apps bij burn-out en stress Hulp bij burn-out en stress Amsterdam.
Helma heeft een hele prettige stem en manier van uitleggen. Je kunt de app hier downloaden. Een fijne mindfulness-app voor heerlijke rustmomenten, hulp om in slaap te vallen en de basis van mindfulness en meditatie. Je kunt de app hier downloaden.
professionele app laten maken
De 7 beste mindfulness-apps bol.com Tech Magazine.
In samenwerking met ComputerTotaal noemen we de 7 beste apps voor mindfulness en meditatie voor je smartphone. Headspace is een zeer populaire app, die je een heel praktische begeleiding geeft bij een aantal ontspanningsoefeningen. Bij het openen van de applicatie krijg je een vrolijke animatie te zien over hoe je een routine opbouwt, op welke plek je het best kunt mediteren en wat je ongeveer kunt verwachten.
apps

Contacteer ons