Zoeken naar meditatie app

meditatie app
app
Wil je minder afgeleid worden door je telefoon? Met deze apps vind je rust Happinez.
De app is lekker praktisch en erg toegankelijk voor wie nog geen ervaring heeft met meditatie, maar biedt ook uitdaging voor gevorderden. Van de animatiefilmpjes steek je ook nog wat op over hoe meditatie precies werkt en wat er in je geest gebeurt.
app laten maken
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness op je smartphone.
Insight Timer app voor meditatie en mindfulness. Klankschalen, bellen en vallende houtblokken: deze app bevat alle geluiden die je verwacht rond meditatie. Ze brengen en houden je aandacht vast, zolang de meditatie volgens de timer moet duren. Eenvoudig te bedienen en een nuttige hulp bij je sessies.
apps
Insight Timer Free Meditation App Apps op Google Play.
Happiest App in de wereld Tristan Harris van Humane Tech. De 1 gratis meditatie app. Word lid van miljoenen mensen leren om te mediteren over Insight Timer om te helpen de geest te kalmeren, het verminderen van angst, het beheer van stress, slaapt diep en het verbeteren van geluk.
app laten maken
Meditatie app: 5 verschillende getest en vergeleken dINastie.
Dus: wat is de beste meditatie app? Het is misschien een beetje flauw, maar we gaan het toch zeggen: meditatie is iets heel persoonlijks, dus dat geldt ook voor welke voor jou de beste meditatie app is. Iedere app heeft zijn eigen specialiteit.
cursus android
Gratis meditatie en mindfulness apps voor iPhone, iPad en Android ProYoga.
Apps in deze categorie bevatten niet alleen wekkers en timers, maar ook gesproken woord voor begeleide meditaties. VGZ Mindfulness Coach Samsara. Meditatie en Yoga Wekker Universal Breathing Gratis Insight Timer. Begeleide Meditaties Omvana. Meditatie, Slaap en Focus Meditation Helper. De links hieronder verwijzen nog rechtstreeks naar de iTunes App Store.
verbeteren samenwerking collega's
5 x Meditatie-apps voor beginners Moderne Hippies.
Hij vraagt namelijk: how are you, gevolgd op een vragenlijst waarbij je invult hoe je je mentaal voelt, hoe je je fysiek voelt en hoe je je emotioneel voelt. De app rekent voor je uit wat voor meditatie bij je humeur past en geeft 3 suggesties.
De beste meditatie apps: happy mind, happy you Tele2 Blog.
Dit keer geen nieuwe Mini Cooper voor iedereen in de zaal, maar in 21 dagen kennismaken met meditatie. Als je nieuw bent in de magische wereld van meditatie, is deze app handig om de basics te leren. Je kunt je richten op de volgende focuspunten: stressvermindering, slaapverbetering en het verhogen van gevoel van creativiteit, rust en geluk.
Goeie mindfulness app? Lees hier wat de beste zijn.
De mooiste eigenschap van deze app is een check-in scherm die je naar je stemming vraagt, waarna je een keuze aan drie meditaties krijgt. Gratis in de App Store. Plus: Elke meditatie behandelt een mindfulness-principe. Min: Net als met gewone meditatie moet je tijd investeren in mediteren met behulp van een app.
BetterMe: de meditatie-app voor mensen die niet kunnen mediteren.
Toegegeven: dit is natuurlijk niet meditatie in de traditionele zin, maar wel een leuke manier voor beginners. Lees ook: Hoe meditatie-apps op de iPhone je helpen om zen te worden. Even op adem komen. Een andere aangename functie is de ademhalingsoefening, die direct op het beeld verschijnt zodra je de app opent.
Meditatie en Ontspanning in de App Store.
Deze Nederlandstalige app bevat verschillende eenvoudige yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen. Ook zijn er oefeningen om de nek en schouders los te maken en om de bekkenbodemspieren te trainen. De oefeningen zijn ingesproken, sommige met een rustgevend muziekje op de achtergrond.

Contacteer ons