Meer resultaten voor meditatie app

meditatie app
app
5 x Meditatie-apps voor beginners Moderne Hippies.
Hij vraagt namelijk: how are you, gevolgd op een vragenlijst waarbij je invult hoe je je mentaal voelt, hoe je je fysiek voelt en hoe je je emotioneel voelt. De app rekent voor je uit wat voor meditatie bij je humeur past en geeft 3 suggesties.
app laten maken
Audiobestanden met meditatieoefeningen behorende bij training en boek Mindfulness.
Introductie Meditatie met moeilijkheid MP3 2 min. Meditatie met moeilijkheid MP3 15 min. De audiobestanden kun je het beste gebruiken in combinatie met: Mindfulness. Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten. Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten.
app laten maken
De beste meditatie apps: happy mind, happy you Tele2 Blog.
Dit keer geen nieuwe Mini Cooper voor iedereen in de zaal, maar in 21 dagen kennismaken met meditatie. Als je nieuw bent in de magische wereld van meditatie, is deze app handig om de basics te leren. Je kunt je richten op de volgende focuspunten: stressvermindering, slaapverbetering en het verhogen van gevoel van creativiteit, rust en geluk.
logo ontwerpen app
De 5 meest ontspannende en rustgevende apps Yoga International.
De mooie en moderne app Headspace biedt je meditatie sessies van tien minuten, gericht op verschillende onderwerpen zoals een beter slaapritme en meer concentratie. De gratis variant leert je de basistechnieken van meditatie en mindfulness, voor meer rust, welzijn en balans in je leven in slechts een paar minuten per dag.
gratis date app
Met deze gratis apps heb jij het mediteren binnen no time onder de knie.
Ben je nog een beginner en wil je graag meer leren over mediteren? Met de gratis meditatie app Calm kun je een 7-dagen challenge doen waarin je van alles leert over meditatie en mindfulness. Je kunt pas naar de volgende sessie als je de vorige hebt afgemaakt.
app laten bouwen
Mindfulness App.
Compleet pakket dus geen bijkomende kosten voor in app purchases. Na downloaden van de app en de oefeningen werkt de app offline, dus geen bijkomende telecomkosten of problemen met bereik. 23 Geleide Mindfulness Meditaties 7 uur audio o.a.: Zitmeditaties: 3, 5, 10, 20, 30, 45 minuten. Bodyscan: 20 en 40 minuten. Staande Yoga oefeningen: 40 minuten. Liggende Yoga oefeningen: 40 minuten. Bergmeditatie en Meermeditatie: 20 minuten. Compassie meditatie 20 en 30 minuten.
apps
7Mind meditatie en mindfulness app Het ondernemersbelang.
7Mind meditatie en mindfulness app. Duitslands meest populaire meditatie en mindfulness app is nu beschikbaar in Nederland! Ontsnap even aan de dagelijkse routine/ sleur en kom weer in contact met jezelf: de 7Mind app biedt toegang tot no-nonsense meditatieoefeningen voor iedereen.
mindfulness coach
De online Meditatie Cursus THE LIFE FOUNDATION.
De meditatie cursus is in liefde gemaakt en wij wensen je heel veel luisterplezier. Tip: De Meditatie App is een online cursus via deze website. Als je op je telefoon of tablet wilt luisteren log dan in op je account via deze website.
app bouwen
Deze meditatie apps helpen jouw stress te verminderen FEM FEM.
Gelukkig hebben we tegenwoordig overal een app voor en voor meditatie is dat niet anders. Dus speciaal voor de beginnende meditatie guru, geven wij de drie hele fijne apps die jou kunnen helpen. Wil je nu alles weten over meditatie?
Meditatie app: 5 verschillende getest en vergeleken dINastie.
Voor de optimale ervaring is een premium account nodig. Dus: wat is de beste meditatie app? Het is misschien een beetje flauw, maar we gaan het toch zeggen: meditatie is iets heel persoonlijks, dus dat geldt ook voor welke voor jou de beste meditatie app is.

Contacteer ons