Resultaten voor meditatie boeddhisme

meditatie boeddhisme
boeddhisme - Ervaringen retraite zielzicht.nl.
Voor vragen over de retraite die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 Bert of gebruik maken van het contactformulier. Je kunt ons ook ontmoeten op een introductiebijeenkomst in Hilversum: deze introductiebijeenkomst over de retraite is zonder verdere verplichtingen.
Religiewetenschappen Boeddhisme Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Heb je een bovengemiddelde belangstelling voor het boeddhisme en wil je graag een bijdrage leveren aan de verdere integratie van het boeddhisme in de Nederlandse samenleving? Denk je vanuit het boeddhisme graag mee over spirituele oplossingen voor maatschappelijke problemen in Nederland en daarbuiten?
beveiligingscamera
Karma Deleg Chö Phel Ling Boeddhistisch Studie en meditatiecentrum te Hantum.
Ook biedt het centrum de mogelijkheid om zich individueel in een retraite terug te trekken. Karma Deleg Chö Phel Ling is open voor eenieder die, ongeacht de eigen levensbeschouwing, behoefte heeft aan rust en verdieping of een bijdrage wil leveren aan de intentie van het centrum.
asko wasmachine
Linkpartners: site over meditatie en boeddhisme die gelinkt hebben naar zinrijk.nl.
Zonder" zich te hechten aan gedachten en zorgen concentreert men zich op het lichaam en de ademhaling en is volledig aanwezig in het moment." Startpagina meditatie: een van de bekende startpagina's, in dit geval over meditatie. Javascript is uitgeschakeld door uw browser of door uw firewall/antivirus programma!
lionel-transport.com
Tibetaans-boeddhistische meditatie, Alan E. Donant.
Meditatie is een gereedschap dat ons helpt het doel te bereiken. En het doel? Een leven te leiden dat niet alleen eerder anderen helpt dan onszelf, maar ook om een leven te leiden dat alleen al door het te leven de hele mensheid ten goede komt. The Great Treatise on the Stages of the Path to Enlightenment, Tsong-kha-pa, 3 delen, Snow Lion Publications, 2000. Zie Sunrise mrt/apr 2002 voor een bespreking van deel 1, en Sunrise mrt/apr 2006 voor een bespreking van deel 2. Andere artikelen over boeddhisme.
airbnb amsterdam
Zen, meditatie en boeddhisme Zenzo.
Daarom doen veel mensen jarenlang actief aan Zenmeditatie, soms na de kennismaking voor de rest van hun leven. Op de volgende paginas kun je meer lezen over de achtergronden van Zen, Meditatie en Boeddhisme.: Wat is meditatie? Wat is Zen?
plastic cocktail bekers
Sri Lanka rondreis: Ontmoet het Boeddhisme Singha Reizen.
Mediteren met een boeddhistische monnik? Tijdens deze bijzondere rondreis in Sri Lanka die ook de minder toeristische plaatsen aandoet ervaar je het boeddhisme in Sri Lanka echt! Dit onder meer tijdens een meditatie in lokale tempel onder leiding van de plaatselijke monnik.
welkom bij BalanSanté Mindfulness Opleidingen. Mindfulness, Yoga en Boeddhisme.
Je leert niet alleen diverse oefeningen en vakken geven, maar ook méér achtergrond over je lichaam en geest en de effecten van deze vakken hierop. We onderscheiden ons door het verdiepen van niet alleen mindfulness, maar ook de theorie en praktijk van yoga en boeddhisme in combinatie met mindfulness en meditatie.
Inleiding in meditatie: waarom en hoe? Tibetaans boeddhisme.
Dat is ook het voordeel van het gebruiken van meditatie binnen een veilige en beproefde traditie als het boeddhisme. Niet dat we het boeddhisme aan de man proberen te brengen, maar via het boeddhisme kan onze geest zodanig transformeren dat we bevrijding van de kringloop van gebrekkige wedergeboorten bereiken en zelfs voor het welzijn van anderen boeddha worden.
Wat is meditatie? Freshhh.
Sinds de openbaring van Boeddha onder de heilige vijgenboom is mediteren het middelpunt geworden van het boeddhisme. De meditatie technieken die zij gebruiken zijn onderdeel geworden van het bereiken van verlichting en nirvana en de vier belangrijke gebieden: mindfulness aandachtig, inzicht, concentratie en rust.
Welkom bij Shambhala Nederland Shambhala Nederland.
Ook omvat Shambhala contemplatieve kunstvormen zoals Kado Japans bloemschikken, Kyudo meditatief boogschieten en Miksang contemplatieve fotografie. Shambhala is een non-profit organisatie die bestaat dankzij de inzet van de talloze vrijwilligers binnen onze gemeenschap. Er zijn tien Shambhala Meditatie Centra en groepen in Nederland.

Contacteer ons