Meer resultaten voor meditatie breda

meditatie breda
Meditatie Yoga Atelier Breda. Meditatie Yoga Atelier Breda.
Meditatie is bovenal: je geest te laten zijn zoals hij is en iets te weten te komen over hoe hij op dit moment is. Je hoeft nergens anders te komen; het gaat erom dat je jezelf toestaat te zijn waar je al bent. We hebben het idee iets te moeten doen om onszelf te veranderen. Maar het aandachtig zijn en jezelf openen leidt vanzelf tot toelaten, acceptatie en transformatie. Via dit proces kom je tot harmonie in jezelf en dat leidt tot vrede en geluk. Dag: 1x per maand op donderdagavond. Programma: Geleide zitmeditatie 30 min. gevolgd door aandachtig bewegen en/of recitatie 20 min. en een stilte zitmeditatie 25 min. We drinken thee en er is gelegenheid om uit te wisselen over de oefening. Tijd: Van 19.30 21.00 uur. Datum: nog nader te bepalen vanaf sep. De avonden kunnen los van elkaar gevolgd worden. Mogelijk krijgt het een nieuwe opzet. Opgave: per mail naar odile@yogaatelier.nl. Plaats: Saksen Weimarlaan 8, Breda.
werkhandschoenen
Cursussen Breda e.o. Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland.
AUTHENTIEKE YOGA MEDITATIE VAN DE. Lessen Yoga Meditatie. Breda: Stichting WIJ, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811 VC Breda. Breda: Yoga Belcrum, Van Voorst tot Voorststraat 28, 4815 GP Breda. Loenhout BE: Samen op Stap, Hoogstraatseweg 175, Loenhout BE. Chaam: Himalaya Yoga Praktijk, Withagen 114, 4861 AR, Chaam.
skateboard
Stichting AUM Awareness Understanding Meditation.
AUM Breda is verhuisd naar de sfeervolle DeRuimte Heuvelstraat 52 bis, 4813 GB Breda! Ingang door de poort, er achter ligt het gebouw! Gratis parkeren aan de Heuvelstraat. Ben je voor het eerst dan ben je er om 18.45 uur, we starten om 19.30 uur! Dan gaat de poort op slot! Stichting AUM info@aum.nl. Vind je de Aum meditatie pagina leuk?
google english site
Zen.nl Breda Meditatiecursuscentrum Breda.
In een aantal privélessen leer je mediteren en je meditatie ervaring te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je leert je aandacht en bewustzijn te vergroten. Geschikt voor mensen met volle agenda's' of onregelmatige werktijden. Deze persoonlijke begeleiding is zeer efficiënt en doeltreffend. Gebouw VVV Breda.
muziek voor piano
Breda SIM.
Aukje Rood en Ingrid Dassen doorgaande meditatiegroepen van 10 bijeenkomsten per seizoen, op vrijdagavond of op zondag afwisselend s morgens en s avonds 1 themadag met gastbegeleider én diverse buitenmeditaties. Overige activiteiten: zie ook: www.mindfulnessyoga.nl. Ontvang SIM-online bulletins. SIM-online verschijnt los van de papieren SIMsara 3x per jaar en alleen als er echt iets te melden valt. Stichting Inzichts Meditatie SIM.
Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Yogalessen en meditatielessen.
Wie ik ben. Welkom bij Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Je kunt bij mij yoga en meditatielessen volgen. Je leert aandachtig in het leven te staan en vrij te bewegen. Het beoefenen van yoga is aandacht voor jezelf hebben. Aandacht voor je lichaam en voor je geest. De yogalessen duren vijf kwartier. De lessen bestaan uit een warming up, meditatie, ademtechnieken, vooroefeningen toegespitst op de houdingen, klassieke yogahoudingen, ontspanning en een navraagrondje.
Zen-meditatie in Breda, Den Bosch en Tilburg, jaar 2018.
Doorklikken voor: zazen najaar 2018. Doorklikken voor: zazen in Slangenburg NL en Ranst BE. Doorklikken voor: zazenkai. Kapucijn en zenleraar Kees van den Muijsenberg geeft cursussen in zenmeditatie in Breda, Den Bosch, Tilburg, en in Slangenburg en Ranst Be. Hij biedt zazen meditatie.
Welkom Vipassana Meditatie Breda.
11 november 2018 Thema-ochtend. 13 november 2018 Retraite mindfulness yoga, meditatie mildheid. 25 november 2018 Themadag met Marnix van Rossum. Alle agenda items. info@vipassanabreda.nl Blijf op de hoogte via Facebook. Copyright 2018 Vipassana Meditatie Breda. Realisatie website door Fanatiek Media.
Sensability Meditatie Breda SensAbility persoonlijke ontwikkeling. Coaching en training in persoonlijke ontwikkeling www.SensAbility.nl.
Sneller vooruitgang te boeken op het pad van evolutie en bewustzijnsontwikkeling. Je bijdrage te versterken aan het grotere geheel en een betere samenleving. Training Soulfulness Meditatie Breda. Meld je hier aan als je mee wilt doen aan de groepstraining Soulfulness.
Meditatie Breda leert je moeiteloos leven.
Meditatie Breda heeft grote effecten. Het gaat namelijk over moeitelozer leven. Over het leven nemen zoals het komt. Dat geeft je meer focus en rust. Maakt je effectiever. Maar in alle hectiek lukt het lang niet iedereen om daar dagelijks tijd voor vrij te maken.

Contacteer ons