Zoeken naar meditatie nijmegen

meditatie nijmegen
centrumdeappel Yoga Meditatie.
Elke woensdag middag van 17.15 tot 17.45 uur houdt Theo Dol een open meditatie les voor een ieder die even tot rust wil komen. Toegang is gratis. Centrum de Appel. 6523 PP Nijmegen. Copyright Centrum de Appel Webdesign by DomeinCreations WZZ.
gemini
Aankomende Evenementen Meditatie in de Hortus Hortus Nijmegen.
Vanaf 6 juni tot 14 juli kun je vier dagen per week terecht voor meditatie in de Hortus Nijmegen. In de prachtige tuinen, die dan vol in bloei staan, bieden we verschillende vormen van meditatie aan. Iedereen, met en zonder meditatie-ervaring, is welkom.
mkb brandstof
Stichting Vipassana Nijmegen.
Stichting Vipassana Nijmegen organiseert meditatiecursussen, studiedagen, retraites en bijeenkomsten voor iedereen die zich wil bekwamen in de boeddhistische Vipassana meditatie. De Stichting Vipassana Nijmegen onderschrijft en hanteert het ethisch drieluik van de SIM Stichting Inzichts Meditatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.simsara.nl/ethisch-drieluik.
wasmachine
BeleefYoga.nl Kundalini Yoga beweegt je wereld.
Kundalini Yoga in Nijmegen. Kundalini Yoga is een vorm van yoga die inspannende sets afwisselt met meditatieoefeningen. Het wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Het is toegankelijk voor iedereen. Als je kunt ademen, kun je yoga doen, zei grondlegger Yogi Bhajan, die talloze yogascholen naliet. Kundalini Yoga in Sarvata op zaterdagochtend van 930: 11u. Maandelijkse Sadhana zondagochtend 20 jan. Meditatie: Iedere 1e zondag van de maand in Anahata.
internet bureau rotterdam
Massage Opleiding Nijmegen leer professioneel masseren.
Vanuit het noordwesten A15 naar de cursus massage, meditatie of reiki in Nijmegen. Richting Kleve/Bemmel aanhouden; op A325 over de Waalbrug rechtdoor tot aan het Keizer Karelplein; richting sHertogenbosch; bij 2e stoplichten linksaf Burghardt v/d Berghstraat; 1e straat rechts Leemptstraat.
Sleutelmaker
Cursus Gezonde Zelfliefde Nijmegen Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders.
Het is niet nodig om enige ervaring te hebben met Zijnsoriëntatie of meditatie. Cursus Gezonde Zelfliefde Nijmegen. Trainer: Suzanna van Boxem. Data: 3 en 17 november, 1 en 15 december 2017, 12 en 26 januari, 9 en 23 februari 2018.
Zengroep Oshida Nijmegen.
Onze naam verwijst naar pater Vincent Shigeto Oshida, een Japanse dominicaan die een grote inspiratiebron is geweest. Naast de dagelijkse meditaties en zaterdagochtendmeditaties organiseren wij ook bijzondere bijeenkomsten zoals teisho's' zenvoordrachten door wisselende gastleraren, en weekendsesshins inclusief teisho's' en persoonlijk onderhoud met de leraar.
Lachmeditatie Lachmeditatie.
Bestel een Lachbon. Vaak gestelde vragen over lachmeditatie. Recente blog berichten. Lachen als schoonmaak voor lichaam en geest! Nieuwe data voor lachworkshops in Den Bosch, Nijmegen, Utrecht en Zwolle! Lachmeditatie: nu ook in Den Bosch! Lachworkshops in Nijmegen en Zwolle.
Bodhi Yogashala Yoga in het centrum van Nijmegen.
Dit samen is een prachtige plek in het centrum van Nijmegen: Bodhi Yogashala. De verlichting van Gautama Boeddha vond plaats onder de Bodhi boom, meer dan 2.500 jaar geleden in Noord-India. Ook in Bodhi Yogashala zullen Bodhiboom-zaden worden gezaaid en wellicht, over een aantal jaren, zal hier een bescheiden boompje staan. De boom der ontwaking. De drukte en levendigheid van de stad, ten opzichte van de rust die je binnen voelt is geweldig. Het is een droom om een plek te creëren, waar je iedere dag terecht kunt, van vroeg tot laat. Van individuele trainingen tot groepslessen, verschillende yogastijlen en meditatie lessen en daarnaast nog uiteenlopende workshops verzorgt door fantastische docenten.
Ytsje Landman Yoga en Meditatie in Nijmegen.
Integrale Yoga en Meditatie in Nijmegen. Welkom op mijn website, die informatie geeft over de yoga en meditatie cursussen die ik geef. In deze cursussen ontwikkel je liefdevolle aandacht voor wat er in jou leeft. Je ontwikkelt kwaliteiten in jezelf, waardoor je bewuster en krachtiger in je dagelijkse leven aanwezig kunt zijn.

Contacteer ons