Resultaten voor christelijke meditatie

christelijke meditatie
RKDocumenten.nl.
Database vol kerkelijke documenten. Volledig in het Nederlands. Beheerd door vrijwilligers. Zoeken in kerkelijke documenten en berichten. in dit document. Of selecteer document. Of kies uit trefwoordenlijst. Of terug naar zoeken. RK Documenten wordt mogelijk gemaakt door donaties van gebruikers.
christelijke dating
Christelijke meditatie: een beweging van in en uitstromende liefde deBezieling.nl.
Meditatie gaat om stil worden, jezelf onder ogen komen, zonder oordeel. In de christelijke meditatie is dat geenszins het geval. Wie christelijk mediteert komt bij de ander uit en bij liefdevolle ontmoeting. Voor meer informatie over christelijke meditatie kan men terecht bij de Levensboom, een zingevingspraktijk van theologe en geestelijk begeleider Mirjam Dirkx.
gedichtje geboortekaartje christelijk
PGE Christelijke meditatie.
Voor iedereen van 20 t/m 50 jaar: op 13 december organiseert CONNECT weer een gespreksavond, vanaf 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, met zoals altijd na afloop een borrel. Thema: Christelijke meditatie. We zullen ons deze keer verdiepen in christelijke meditatie onder leiding van Berthilde van der Zwaag.
wij blije doos
bol.com Handboek Christelijke meditatie, Diverse auteurs 9789023970781 Boeken.
Een zeer heldere uiteenzetting over de mogelijkheden van meditatie binnen de Christelijke traditie. Het doet je de ogen openen voor een andere kijk op die traditie, waarbij niet uit gegaan wordt van hokjes geest, maar de traditie veel breder plaats.
online marketing seo
Oud-katholieke parochie Den Haag Christelijke meditatie.
Hij staat echter open voor allen. Zowel voor hen die inspiratie zoeken voor hun dagelijkse meditatie als voor hen die willen ontdekken of en in welke zin meditatie geïnspireerd door de Christelijke traditie hun geloofsleven kan verrijken. Meer informatie bij Sicco Claus.
energie audit
Wat is christelijke meditatie? Opkijken.nl.
Anoniem 4 jaar geleden. Een andere aanrader rond meditatie vanuit Christelijke hoek is het boek Geen adem behalve DE adem van Jonas Slaats. te focussen op de fysieke aspecten van meditatie, beschrijft het de verschillende geestelijke houdingen die men tijdens meditatie kan aannemen.
eettafel hout
Protestantse Gemeente Zaandam Christelijke meditatie.
Zij leest het Handboek Christelijke meditatie, vertrekpunten, wegen en vruchten. Vandaag begon ik met het lezen van het Handboek christelijke meditatie, een boek dat vorig jaar verscheen en sindsdien zo vaak onder mijn aandacht kwam dat ik het maar gekocht heb.
klantenpas
Christelijke meditatie.
Christelijke meditatie Is meditatie Christelijk? Christelijke meditatie heeft zijn wortels in de Bijbel. Sterker nog, de Bijbel gebiedt ons om te mediteren. In Jozua 18: zegt God dat we Zijn Woord dag en nacht moeten overpeinzen, zodat we het zullen gehoorzamen.
christelijke relatietherapie
Christelijke meditatie Tim van Iersel.
mediteren, christelijk, christelijke meditatie, mediteren kun je leren, workshop. Mediteren kun je leren. Mediteren is een vorm van gebed. Mediteren is tegelijk ook een oefening in loslaten en leven in het nu. Mediteren gebeurt al eeuwenlang, ook in de christelijke traditie.
mindfulness
Kleine gids voor christelijke meditatie Lex Boot.
Deze kleine gids voor christelijke meditatie bevat geen theoretische verhandelingen, maar houdt het praktisch: mediteren, hoe doe je dat? Dit zeer toegankelijke boekje telt veertien meditaties om zelfstandig of in een groep te doen, en besteedt aandacht aan lectio divina, ignatiaanse meditatie, Taiz├ę en Ionameditatie, mantrameditatie, icoonmeditatie, loopmeditatie en Centering Prayer.

Contacteer ons