Zoeken naar meditatie groningen

meditatie groningen
meditatie en innerlijke groei spirituele psychologie.
Meditatie voor jongeren 20 30 jaar at Noorderhaven 32 Groningen. Meditatie, mindfulnss en insight dialogue. november 27, 2018 april 15, 2019. Training voor jongeren van 14-17 jaar at Noorderhaven 32 Groningen. Hier sta ik. Leren omgaan met stress en onzekerheid door kunstzinnige oefeningen en mindfulness-oefeningen.
Bureaustoel
Zen.nl Groningen Meditatiecursuscentrum Groningen.
Zen.nl voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en is CRKBO geregistreerd. Stichting Zen.nl Nederland Lage Markt 5a, 6511 VK Nijmegen KvK nr. Contact Zen.nl Groningen Van Oldenbarneveldlaan 6 9716 EJ Groningen 06-29435422 Jan de Ruiter E-mail: jan@zen.nl.
condensdroger
Meditatiegroep Groningen Een meditatiegroep van de Order of Buddhist Contemplatives.
Baldwin in Groningen. Duur: 8 min 51 sec Grootte: 101, MB. Uien pellen en het hart van de zaak. meester Hakuun Barnhard. De volgende retraitelezing, gegeven door eerw. Hakuun van Wolk en Water hermitage tijdens de 4-daagse retraite van 18 t/m 21 april 2018, is gegeven tijdens en vanuit meditatie.
retraite
srivalliveltjen.
Met Dru Yoga Dru Meditatie, kom je thuis je eigen hart en vind je alles wat je nodig hebt heel dicht bij! Dru Yoga en Dru Meditatie, zijn heerlijke vormen van ontspannen zachte bewegingen, die je met aandacht op de adem maakt.
goedkoop pennen bedrukken
Open je Hart met de Oneness Meditatie, 27 april, Groningen Archief Earth Matters.
Oneness Meditatie; een bewustzijnsshift om te gaan leven vanuit het Hart. Op zaterdag 27 april vindt in Groningen een unieke Oneness Special plaats! Als speciale gast verwelkomen we Pieter Oosterveld die ons in een Oneness Meditatie mee zal nemen, een oogmeditatie die een krachtige bewustzijnsshift geeft.
training oefeningen
yoga Groningen met Yvonne Coppens. Praktijk voor yoga en ontspannen leven.
Via yogahoudingen, meditatie en diverse andere technieken op een ontspannen manier een ander aspect van jezelf ontdekken. De lessen zijn open voor iedereen met en zonder ervaring. Loslaten en Afstemmen. loslaten en afstemmen. Yoga en klankschalen. We beginnen met een aantal rustige yogahoudingen waardoor je lichaam zich lekker kan ontspannen. Hierna mag je jezelf overgeven aan de rustgevende klanken van de zingende schalen. We eindigen met een kopje thee. Ervaring is niet nodig. kosten 20.00 per keer, koop je een kaart voor 3x dan betaal je 52.50. Het Ayurveda Instituut. Hippocrateslaan 40 Groningen.
Zen Boat Meditatie in Groningen Zen River Temple.
Zen Boat Meditatie in Groningen. De Zen Boat is een initiatief van het internationale Boeddhistische klooster Zen River Temple. Simon Senko de Boer, Helma Jifu Vulink, Robert Doin van de Roer, en Ingrid Ranka de Hullu Dharma-opvolgers van de abt Tenkei Roshi verzorgen een dagelijks programma van meditatie en studieklassen, ook gedurende de zomermaanden.
Lokale Zen-groepen Maha Karuna Ch'an.'
Deze meditatie wordt mogelijk gemaakt door Het Steunpunt Terneuzen voor kanker en chronische ziekten en gegeven door Ann Lanckriet, een erkende zenbegeleidster van de Maha karuna Chan traditie. Het is een open groep, iedereen is welkom en er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor Het Steunpunt voor kanker en chronische zieken en hun naasten.
Meditatiegroep Mijn Leven.
9726 EC Groningen. Meditatie en Gebed. Elke dinsdagavond uitzonderingen daargelaten is er om 19.30u een christelijke meditatiegroep. De meditatie is vrij toegankelijk en de kerk is open vanaf 19.15u. De meditatie begint met een kort inleidend gebed en een korte inleiding tot de stilte zodat we een goede houding aannemen en lichaam en geest tot rust komen.
Mindfulness Groningen Stressreductie Eelde.
Meditatie kent vele vormen gericht op de ademhaling, met muziek, in stilte, maar in het algemeen zijn alle vormen gebaseerd op technieken om je te openen en je bewust te worden van het huidige moment. Meditatie is vooral een zaak van oefenen en is onmisbaar in een gezond leven.

Contacteer ons