Zoeken naar meditatie groningen

meditatie groningen
ELW, Meditatie, Rebirthing, EMDR in Groningen De Bloeiende Lotus.
Innerlijk Kind en ELW. Meditatie en vakantie. ELW, Meditatie, Rebirthing, EMDR in Groningen. In onze workshops en individuele sessies in Groningen gebruiken we lichaamsgerichte technieken zoals Emotioneel Lichaamswerk, Rebirthing, Innerlijke Dialoog, Geleide Fantasie en Regressie, Meditatie en EMDR in verband met traumawerk.
bhv cursus groningen
Huiskamer Meditatie Praktijk ZEON Groningen.
Gemotiveerd bent om jezelf kwetsbaar en open op te stellen. Respectvol een bijdrage levert aan de huiskamer meditatie. Onze gratis huiskamer meditatie in Groningen brengt je dichter bij jezelf! Direct aanmelden voor de gratis huiskamer meditatie. Kies de datum wanneer je komt mediteren.
Slotenmaker
meditatie en innerlijke groei spirituele psychologie.
Meditatie voor jongeren 20 30 jaar at Noorderhaven 32 Groningen. Meditatie, mindfulnss en insight dialogue. november 27, 2018 april 15, 2019. Training voor jongeren van 14-17 jaar at Noorderhaven 32 Groningen. Hier sta ik. Leren omgaan met stress en onzekerheid door kunstzinnige oefeningen en mindfulness-oefeningen.
Raamfolie
Mindfulness Groningen Stressreductie Eelde.
Meditatie kent vele vormen gericht op de ademhaling, met muziek, in stilte, maar in het algemeen zijn alle vormen gebaseerd op technieken om je te openen en je bewust te worden van het huidige moment. Meditatie is vooral een zaak van oefenen en is onmisbaar in een gezond leven.
uitvaartverzorging
Yoga en Meditatie in Warffum en Groningen. Gemeente Eemsmond.
Stuur dan een bericht via onderstaande knoppen. Aanmelden proef Les Yoga of Meditatie in Warffum. Beluister een meditatie van mij. Tijdens mijn lessen besteed ik aandacht aan lichaam en geest. We doen yoga oefeningen asanas genoemd in allerlei vormen liggend, staand, zittend om je lichaam soepel en sterk te maken.
slotenmaker tiel
Cursussen Yoga, Mindfulness en Meditatie Groningen.
De meditatie oefeningen werken openend ten aanzien van de genoemde gebieden; de energie komt in beweging waardoor je inzicht krijgt in dieper gelegen lagen van jezelf. Dit kan verlichtende ervaringen brengen, maar ook verdriet of pijn kunnen naar boven komen.
Yoga meditatie retraite Inyoga Groningen.
Yoga meditatie retraite. Laat" de stilte je leven binnen om je te omhelzen, te troosten, je dngen te leren en je de weg te wijzen.Nancy" O'Hara. Verwen jezelf met een heel weekend voor jou! waarin je weg bent van alle hectiek en dagelijkse beslommeringen. waarin je niets moet en tot jezelf mag komen. waarin je jezelf weer opladen mag. waarin je in weer in verbinding met jezelf komt. waarin je in contact komt met wat er diep in jezelf leeft. Wat gaan we doen? In dit weekend keer je weer terug naar de stilte. Door de milde yoga, gericht op verstilling en vertraging, die Hanneke aanbiedt word je voorbereid op de meditaties van Marlies. Ze neemt je stap voor stap mee in de diepere lagen van jezelf. Daarnaast mag je genieten van de natuur, een heerlijke vegatrische maaltijden, mooie ontmoetingen, mantra zingen en tijd voor jezelf. Ik wil mij aanmelden. Inyoga Groningen Alle rechten voorbehouden Logo Guru.
Meditatiecursus in Groningen Wat Meditatie Echt Is, module 1 Rigpa Nederland.
Leren mediteren in Groningen? Begin nu met de cursus Wat meditatie echt is. Iedereen wil gelukkig zijn, maar vaak hebben we geen idee waar we dat geluk moeten zoeken. Door meditatie kunnen we voldoening ervaren en vrede vinden. Locatie: Groningen Rigpacentrum.
Over Sietske Sietske de Haan.
Ik ben gedeeltelijk liggend de opleidingen voor mindfulnesstrainer gaan doen, in Engeland en Amerika toen nog. In 2000 ben ik begonnen met begeleiden van meditatie en in 2005 heb ik mijn eigen mindfulnesscentrum opgericht, Sense Aandachttraining in Groningen. Sense Aandachttraining, Ossenmarkt 6, Groningen.
Lokale Zen-groepen Maha Karuna Ch'an.'
Deze meditatie wordt mogelijk gemaakt door Het Steunpunt Terneuzen voor kanker en chronische ziekten en gegeven door Ann Lanckriet, een erkende zenbegeleidster van de Maha karuna Chan traditie. Het is een open groep, iedereen is welkom en er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor Het Steunpunt voor kanker en chronische zieken en hun naasten.

Contacteer ons