Zoeken naar meditatie utrecht

meditatie utrecht
Links.
Dhammadipa Vipassana meditatie centrum in Amsterdam. Inzichtmeditatie Vipassana meditatie centrum in Enschede. FritsKoster.nl Vipassana meditatie en cursussen in Ezinge. Vipassana Groningen Vipassana centrum in Groningen. Vipassana Nijmegen Stichting Vipassana Nijmegen. Vipassana Rotterdam Vipassana meditatie centrum in Rotterdam. Vipassana Utrecht Vipassana meditatie centrum in Utrecht.
cursus excel utrecht
Mindfulness yoga en meditatieles Leidsche Rijn Utrecht.
Training Fris voor de Klas: Mindfulness voor leerkrachten en docenten. Workshop Mindfulness voor leerkrachten en docenten. Training Mindfulness in je Klas. Mindfulness yoga en meditatie in Leidsche Rijn Utrecht. Geef je zondag een ontspannen impuls! Iedereen die de 8-weekse mindfulness training heeft gevolgd.
alko gasveer
Yoga Utrecht: Ademtherapie, Yoga en Meditatie Utrecht Zuid Constance van Vliet WELKOM.
Yoga en meditatie. ZwangerschapYoga en Adem. Ademtherapie, Yoga en Meditatie Julianaweg 159, Utrecht tel. voor lessen Welzijn en Gezondheid in Utrecht met" yoga, adembegeleiding, stresshanteringzwangerschapsyoga, meditatie." Adem en Ontspanningstherapie. Yoga Meditatie/Hatha Yoga. Stresshantering /Adem en Onyspanningsbegeleiding. KundaliniYoga/ Raja Yoga/ Yogafilosofie.
koelkast
Cursussen Utrecht Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland.
in de Himalaya Traditie. Opleiding tot Yogadocent. AUTHENTIEKE YOGA MEDITATIE. Cursussen Yoga Meditatie Utrecht. STARTEN IN 2018 2019. Zie de brochure klik hier voor de complete cursusinformatie en de tarieven. Om aan te melden klik op aanmelden. Volg nu een gratis proefles.
kwantum
Yoga Asana Praktijk voor yoga en meditatie in Utrecht. Facebook.
Wat is yoga? Yogales in Oudwijk. Yogales in Rivierenwijk. Yogalessen voor Zwangeren. Praktijk voor yoga en meditatie in Utrecht. Yogales in Rivierenwijk. Yogales in Oudwijk. Yogalessen voor Zwangeren. Volg Yoga Asana op Facebook. Buurthuis de Nieuwe Jutter. 3522 TR Utrecht.
geweldloos communiceren training
Dit zijn de 7 leukste yogascholen van Utrecht Freshhh.
Dit zijn de leukste yogascholen van Utrecht. Wil je graag yoga lessen volgens, maar liever in een wat kleinere school? Dan is Yogaya misschien wel een plek voor jou. Op het programma staan rustige, meditatieve en inspannende lessen. Deze school heeft een grote, lichte zaal en verschillende kleinere ruimtes voor bijvoorbeeld massages, coaching en kleine meditatie lessen.
Groepsruimte voor Aandacht in Utrecht centrum.
Groepsruimte voor Aandacht in Utrecht centrum. Deze ruimte is zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals meditatie, yoga, mindfulness, trainingen, workshops en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling. Kernwoorden zijn rust, ruimte en aandacht. De capaciteit van de grote zaal is max. 20 personen bij vooral zittende activiteiten.
ZEN Utrecht Zen in Utrecht.
We hoeven alleen maar te zijn. Bij Zen Utrecht wordt je begeleid door ervaren zenleraren. Zij kennen de valkuilen en hobbels op de zenweg van binnenuit omdat ze die weg al jaren bewandelen. Daarbij zijn zij terdege getraind door Jiun Hogen Roshi Roshi is het Japanse woord voor zenmeester. Daarbij brengt ieder zijn eigen levenservaring mee. Een zenavond bevat altijd de volgende onderdelen: sutra reciteren, zazen, kinhin, toespraak, theedrinken. Vier keer per jaar zijn er studieavonden waarop boeddhistische teksten besproken worden. Van 18 tot 21 september 2018 kun je genieten van de prachtige omgeving van de Noorder poort met weilanden, heidevelden, meertjes, zandverstuivingen en hunebedden. In de wandelretraite staat een meditatieve beleving van deze natuur centraal. s Morgens en s avonds is er meditatie in de zendo; overdag wordt er gewandeld.
Mindfulness meditatiedagen Utrecht okee mindfulnesstraining.
Het centrum is gevestigd in een bijzondere locatie: het Doelenhuis, een voormalig klooster in hartje Utrecht. De zaal kijkt uit op de oude kloostertuin, die nog steeds de weldadige rust van het klooster uitademt, ook midden in de drukke bruisende stad.

Zen onder de Dom biedt stevig zitten mediteren in een informele sfeer. Voor als je serieus aan de slag wilt. 1e woensdag vd maand, 1945.: zo 14 jan, 930-1730.: Nieuwegracht 51, Utrecht. 25 juni 2017 zen-zondag. Nieuwsbrief Geef je op.

Contacteer ons