Zoeken naar meditatie utrecht

meditatie utrecht
Meditatiecursus Utrecht.
Je leert wennen aan jouw al complete, heldere, liefdevolle aard wat ontzettend vreugdevol en vervullend is. In deze training leer je zelfstandig je eigen meditatie beoefening op te zetten. De training vindt plaats op vrijdagochtend. Data vrijdagochtend: 27 oktober, 24 november, 15 december, 12 januari, 23 februari, 23 maart, 13 april en 11 mei. Aantal bijeenkomsten: 8. Tijd: 9.00 12.00 uur. Adres: Johannes de Bekastraat 10, Utrecht Vogelenbuurt.
cursus excel utrecht
Cursussen Utrecht Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland.
in de Himalaya Traditie. Opleiding tot Yogadocent. AUTHENTIEKE YOGA MEDITATIE. Cursussen Yoga Meditatie Utrecht. STARTEN IN 2018 2019. Zie de brochure klik hier voor de complete cursusinformatie en de tarieven. Om aan te melden klik op aanmelden. Volg nu een gratis proefles.
begrafenis
Yoga Asana Praktijk voor yoga en meditatie in Utrecht. Facebook. Instagram. LinkedIn.
Wat is yoga? Yogales in Oudwijk. Yogales in Rivierenwijk. Praktijk voor yoga en meditatie in Utrecht. Yogales in Rivierenwijk. Yogales in Oudwijk. Volg Yoga Asana. Buurthuis de Nieuwe Jutter. 3522 TR Utrecht. Centrum De Wilg. 3581 NV Utrecht. Yoga Centrum Rivierenwijk.
Slotenmaker
Dit zijn de 7 leukste yogascholen van Utrecht Freshhh.
Dit zijn de leukste yogascholen van Utrecht. Wil je graag yoga lessen volgens, maar liever in een wat kleinere school? Dan is Yogaya misschien wel een plek voor jou. Op het programma staan rustige, meditatieve en inspannende lessen. Deze school heeft een grote, lichte zaal en verschillende kleinere ruimtes voor bijvoorbeeld massages, coaching en kleine meditatie lessen.
Raamfolie
Groepsruimte voor Aandacht in Utrecht centrum.
Groepsruimte voor Aandacht in Utrecht centrum. Deze ruimte is zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals meditatie, yoga, mindfulness, trainingen, workshops en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling. Kernwoorden zijn rust, ruimte en aandacht. De capaciteit van de grote zaal is max. 20 personen bij vooral zittende activiteiten.
slotenmaker haarlem
ZEN Utrecht Zen in Utrecht.
We hoeven alleen maar te zijn. Bij Zen Utrecht wordt je begeleid door ervaren zenleraren. Zij kennen de valkuilen en hobbels op de zenweg van binnenuit omdat ze die weg al jaren bewandelen. Daarbij zijn zij terdege getraind door Jiun Hogen Roshi Roshi is het Japanse woord voor zenmeester. Daarbij brengt ieder zijn eigen levenservaring mee. Een zenavond bevat altijd de volgende onderdelen: sutra reciteren, zazen, kinhin, toespraak, theedrinken. Vier keer per jaar zijn er studieavonden waarop boeddhistische teksten besproken worden. Van 18 tot 21 september 2018 kun je genieten van de prachtige omgeving van de Noorder poort met weilanden, heidevelden, meertjes, zandverstuivingen en hunebedden. In de wandelretraite staat een meditatieve beleving van deze natuur centraal. s Morgens en s avonds is er meditatie in de zendo; overdag wordt er gewandeld.
DOPPER
Mindfulness meditatiedagen Utrecht okee mindfulnesstraining.
Het centrum is gevestigd in een bijzondere locatie: het Doelenhuis, een voormalig klooster in hartje Utrecht. De zaal kijkt uit op de oude kloostertuin, die nog steeds de weldadige rust van het klooster uitademt, ook midden in de drukke bruisende stad.

Zen onder de Dom biedt stevig zitten mediteren in een informele sfeer. Voor als je serieus aan de slag wilt. 1e woensdag vd maand, 1945.: zo 14 jan, 930-1730.: Nieuwegracht 51, Utrecht. 25 juni 2017 zen-zondag. Nieuwsbrief Geef je op.
Mindfulness yoga en meditatieles Leidsche Rijn Utrecht.
Training Fris voor de Klas: Mindfulness voor leerkrachten en docenten. Workshop Mindfulness voor leerkrachten en docenten. Training Mindfulness in je Klas. Mindfulness yoga en meditatie in Leidsche Rijn Utrecht. Geef je zondag een ontspannen impuls! Iedereen die de 8-weekse mindfulness training heeft gevolgd.
Zen.nl Utrecht Meditatiecursuscentrum Utrecht.
Contact Zen.nl Utrecht Amsterdamsestraatweg 66 3513 AH Utrecht 06-48629678 Floor Rikken E-mail: floor@zen.nl. Zen.nl voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en is CRKBO geregistreerd. Stichting Zen.nl Nederland Lage Markt 5a, 6511 VK Nijmegen KvK nr. Contact Zen.nl Utrecht Amsterdamsestraatweg 66 3513 AH Utrecht 06-48629678 Floor Rikken E-mail: floor@zen.nl.

Contacteer ons