Zoeken naar ingesproken meditatie

ingesproken meditatie
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness op je smartphone.
Helma Ton, voorzitter van de Vereniging van Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen VMBN, heeft de app ingesproken. Gebruikers ervaren haar stem als zeer aangenaam. Inhoudelijk sluit de app goed aan op de theorie van mindfulnessmastermind Jon Kabat-Zinn. Het ontwerp is no-nonsense, met keuze uit geleide meditaties 3, 5, 15 en 30 min, stille meditaties met klankschaal, een bodyscan en de mogelijkheid om een eigen menu samen te stellen. Net als de andere apps kun je je eigen voortgang bijhouden. Reminders dienen als geheugensteuntje om je meditatiedoelen te behalen. Een must voor Nederlandse gebruikers. Al meer dan 200.000 mensen gingen je voor. iOS: gratis, in-appaankopen ga naar iTunes. Androidgratis, in-appaankopen ga naar Google Play. Meer info op deze website. Mindfulness meditation Mental Workout iOS. Stephan Bodian, auteur van de bestseller Meditatie voor dummies, is de schrijver en verteller van de Mindfulness Meditation Mental Workout.
postbus op envelop
Gratis geleide meditaties Praktijk Hart in Verbinding.
In samenwerking met Mediumchat, de grootste paranormale chatlijn van Nederland en Belgiƫ heb ik een aantal geleide meditaties ingesproken. Regelmatig zal ik nieuwe meditaties plaatsen. Hieronder de links naar YouTube.: Een meditatie voor rust in je hoofd: De rivier en het blad.
lead
bol.com 45 geleide meditaties, Peter Wilms 9789460151392 Boeken.
Bij elke meditatie wordt een korte bespiegeling over het thema gegeven, waardoor de meditatie dieper kan doorwerken. Bovendien geven deze bespiegelingen handvatten om in het dagelijks leven bewuster met het betreffende thema om te gaan. Alle meditaties zijn ingesproken te downloaden tegen vergoeding.
tafel uit boomstam
Handige software voor het mediteren met een lastig lichaam Stichting Intermobiel.
Cheetah audio converter is gratis. Je kunt zo een groot opgenomen wav bestand zoals een ingesproken meditatie eenvoudig om zetten naar een klein mp3 bestand, zodat er veel bestanden of meditaties op je mp 3 speler kunt zetten. Klik hier om het te downloaden.
klantenpas
Gesproken meditaties INFORMATIEF.
Diverse meditaties ingesproken door een mannenstem. Een lange ontspanning. Kom in je kracht. Korte ontspanning op de stoel. Meditatie goede nachtrust. Meditatie en een moeilijkheid. Uitleg gevoelens benoemen. Uitleg meditatie en een moeilijkheid. Meditatie 8 minuten.: Meditatie met klankschalen. Meditatie 15 minuten.:
Geboorte
Meditatie geleid door mensen met een verstandelijke beperking. Meditatie geleid door mensen met een verstandelijke beperking.
Meditatie geleid door mensen met een verstandelijke beperking. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen anderen leren in het hier en nu te zijn. Met die onverwachte boodschap verbindt Het Rijtven, locatie van zorgorganisatie ORO, zich met de samenleving. Veel mensen zijn in de huidige, hectische maatschappij op zoek naar rust en bezinning. Vanuit deze gedachte hebben Joost Goossens, Anke de Sadeleer en Eline Saasen van ArtORO meditatieoefeningen ingesproken.
wasmachine
Gottswaal Korte informatie Meditatie cd's.'
Home Voeding voor de geest Meditatie overzicht Korte informatie meditatie cd's.' Korte informatie Meditatie cd's.' Alle meditatie cds op deze site zijn ontwikkeld en ingesproken door Tessa Gottschal zelf. In de afgelopen 30 jaar heb ik heel veel meditaties zelf beoefend.
seo blog
Online meditaties.
Online meditaties gratis. Op de website van soundcloud kun je je gratis Meditatie oefeningen volgen en/of downloaden ter ondersteuning van de mindfulness basis training MBSR MBCT en verdiepende compassie oefeningen, ingesproken door Sabine van der Post. Je kunt ook de gratis soundcloud app downloaden op je smartphone.
nilfisk veegmachine
Meditatie Bewust BewustSite.
De bewijzen waren zo overtuigend dat mediteren volgens de onderzoekers eigenlijk tot de standaard behandeling zou moeten horen. Zelf heb ik in de loop van de jaren verschillende Zen cursussen gedaan. Ik ga jullie nu mijn 1e ingesproken meditatie bestand aanbieden.
meditatie meditatie weekend belgie ingesproken meditatie.
Meditatie voor loslaten, omarmen en een leven zonder angst. Meditaties audiobestanden BFC Mindfulness Compassie. De meeste van deze ingesproken meditaties staan overigens ook op de gratis app: InsightTimer. Als je zoekt op BFC komen de door mij ingesproken meditaties in beeld.

Contacteer ons