Zoeken naar liefde meditatie

liefde meditatie
Liefde meditatie.
Hoe liefdevoller ik ben en hoe meer liefde ik geef., hoe meer liefde ik kan geven., want de voorraad is onuitputtelijk. Als ik liefde geef VOEL IK ME GOED., het is een uiting van mijn innerlijke vreugde. IK HOU VAN MEZELF.,
alimentatieonderzoek
Liefdesmeditatie: licht en goddelijkheid is in ieder mens.
Wanneer je naar je hart gaat, verbind je je met je ziel en je ziel is pure liefde. Je opent dan een poort om naar de plek te gaan waar jij liefde kan ervaren. Essenen Zie: Naar je hart. Deze meditatie laat je voelen dat licht.
gemeente almere
MeditatieOefening Liefde geven.
En dan focus je je op elke alinea en breng je je aandacht naar binnen en laat je de buitenwereld even voor wat het is. En je weet dat hoe sterker je je concentreert en hoe meer je je wil zet op het juist uitvoeren van deze meditatie, des te groter het rendement is van deze meditatie en hoe beter je je liefde kunt voelen en je liefde kunt richten.
piano aantal toetsen
Bedrock's' liefde-meditatie: more selflove deel 1 5 minuten Bedrock. bedrock_logo_zwart copy 2.
Het object van deze meditatie is liefde, en dan vooral het gevoel dat er van ons wordt gehouden, dat we gesteund worden en dat we er volledig mogen zijn. Je kunt deze meditatie op elk moment van de dag doen, als je behoefte hebt aan meer verbinding met jezelf, meer zelf-liefde en meer zachtheid.
Liefde Meditatie.
mijn wezen zelf en straalt van mij uit in alle richtingen. en komt verveelvoudigd naar mij terug. Hoe meer liefde ik gebruik en geef, hoe meer ik te geven heb.; de voorraad is oneindig. Het gebruik van liefde maakt dat ik me goed voel.
Liefdes meditatie.
Wil je met je huidige relatie meer liefde delen? Stel je dan voor dat je uit je grote warme rode hart veel liefde stuurt naar je partner. Zie je partner stralen en blij zijn met jouw liefde, zie ook hoe jezelf hiervan geniet.

Contacteer ons