Meer resultaten voor meditatie arnhem

meditatie arnhem
Taxi Arnhem Taxi Veluwe 026 6 666 666 Taxibedrijf.
De infrastructuur voor taxi Arnhem mag wel herzien worden omdat er nog steeds tijdens een taxirit veel gevoelige straten en wegen te zien zijn. Taxi Arnhem of een taxi Veluwe bestellen. U bent in Google op zoek naar een taxi Veluwe of taxi Arnhem?
Meditatie maandagavond Walburgis Arnhem.
Your payment status showing payment. Categorieƫn Categorie selecteren. Meditatie of gebed. Alle rechtenm voorbehouden. Alle activiteiten, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan deze website ontleend worden. Your ticket for the: Meditatie maandagavond. Title Meditatie maandagavond. Walburgisplein 1, Arnhem, Netherlands.
opleiding it audit
Zen.nl Arnhem Gratis proefles zen.
Dat brengt rust, veerkracht en ontspanning. Je bent van harte welkom om in een proefles van ruim een uur kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Locatie: Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 128, Arnhem. Gratis parkeren kan in de straten rondom het Posttheater Rosendaalsestraat, Sonsbeeksingel, Catharijnestraat.
Eric
Yoga, Dru-Yoga en Power-Yoga Simone Kamping.
Woensdagavond van 20.30-21.55 uur in de Omnibus Arnhem Zuid, Schuytgraaf. Meld je aan voor een proefles! Mooie mensen, mooie woorden. Simone leert je niet alleen over yoga maar ook het inpassen in je dagelijks leven. Op een warme, gezellige en betrokken manier. Ik ben dankzij Simone een vrijer en meer ontspannen mens geworden! Zij zorgt er op een fijne, energieke en positieve manier voor dat mijn wekelijkse yogales zowel een rust als oplaadmoment is. Zowel voor mijn lichaam als mijn geest, heerlijk! Simone Kamping heeft me in balans gebracht door me meditatie en yoga te leren.
slotenmaker utrecht
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor Belgiƫ en Nederland.
Dit weekend zal gebaseerd zijn op verstillende aandacht en meditatie rond vooral Kindfulness, afgeleid van Liefdevolle Vriendelijkheid Metta. Kalender meer info aanmelden. Klik hier voor meer foto's.' Op zoek naar een mooie locatie? Metta Vihara is ook te huur voor externe partijen.
esta
Christelijke meditatie.
De Leergang Liefdevol ontmoeten verdiept door intensieve begeleiding de eigen innerlijke weg en het proces van de relatie met God. Kennis en vaardigheden worden aangeleerd om bij anderen het proces van mediteren te begeleiden. Van 5-7 maart 2019 Driedaagse Christelijke meditatie in Arnhem.
Raamfolie
Home Dru Yoga Meditatie Arnhem.
Wanneer je een les mist, kun je die binnen twee weken inhalen op de maandagavond bij een collega; je kunt ook iemand anders in je plaats laten komen. Als je belangstelling hebt om mee te gaan doen of een keer wilt komen voor een proefles, bel of mail ons. Leuk om je te zien; hartelijk welkom! 2018 Dru Yoga Meditatie Arnhem Webdesign, hosting zoekmachine-optimalisatie: WordPress Webdesigners.
Mindfulness Meditatie Wede Consult.
Mensen met en zonder ervaring met mindfulness en meditatie. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen niveau meedoen. De begeleiding is in handen van Wendy Derksen, mindfulnesstrainer en coach. Progamma: Aankomst tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Na een korte inleiding treed de stilte in. Rond het middaguur lunchen we samen in stilte, deze wordt verbroken rond 14.30 uur waarna er gelegenheid is om de ervaringen met elkaar te delen en de wandeling samen af te sluiten. De locatie is ergens in de omgeving van Arnhem en wordt later bekend gemaakt.
Mediteren School of Happinez.
Meditatie is een eeuwenoude en eenvoudige manier om rust, evenwicht en energie te vinden. Met deze online training leer je de gedachtenstroom in je hoofd te temmen en zo peace of mind te bereiken. We behandelen alle facetten van mediteren.
Delta Yoga Yoga Meditatie Mindfulness Arnhem.
Barbara geeft wekelijkse groepslessen in de Gulden Hart kerk op Bakenbergseweg 72 in Arnhem. Er is keuze uit verschillende yoga stijlen zoals vinyasa yoga en slow flow yoga, en er zijn lessen voor alle niveaus. Bekijk het lesrooster, schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek welke yoga stijl past bij jou! BEKIJK HET LESROOSTER. Trakteer jezelf op een ontspannen weekend of week om je batterijen op te laden met nieuwe energie. Delta Yoga retreats gaan over yoga meditatie, lekker eten en de mooiste locaties voor een echt vakantiegevoel.
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem Shambhala Nederland.
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem. Iedere donderdag is er in Arnhem van 19.30 21.00 uur een open meditatieavond gratis. Inloop is vanaf 19.00 uur. Een vrijwillige gift is welkom. Wil je kennismaken met ons centrum en met de beoefening van meditatie?

Contacteer ons