Meer resultaten voor meditatie les

meditatie les
Tai Chi / Chi Kung lessen in Hoofddorp Sportschool KEN.
Je bent hier: Home / Dagen / Tai Chi / Chi Kung lessen in Hoofddorp. Tai Chi / Chi Kung lessen in Hoofddorp. Elke donderdagavond Tai Chi voor volwassenen van 19.00 20.15 uur en 20.15 21.15 uur in Gymzaal J.P.
mok bedrukken
Leren meditatie geven doe je met deze 7 tips!
Geef daarom vanaf het begin een zo realistisch mogelijk beeld weer, aan de hand van uiteenlopende meditatie ervaringen van jezelf en anderen. Tip 2: wees open. Veel mensen vinden het spannend om zich te openen voor zichzelf. Zeker wanneer mensen onder jouw begeleiding voor het eerst gaan mediteren, is het belangrijk dat ze zich veilig kunnen voelen bij je. Ze staan op het punt om zich over te geven aan iets dat ze niet kennen. Jouw houding is daarom extra van belang. Durf daarom jezelf ook kwetsbaar en open op te stellen. Dit kan anderen helpen om zich minder opgelaten te voelen. Tip 3: wees duidelijk. Gebruik een duidelijk herkenbare opbouw en structuur tijdens je lessen. Benoem aan het begin van elke les wat jullie die les gaan doen.
zinken regenpijp
Dru Yoga en Meditatie lessen in Schiedam.
Je krijgt een specifiek voor jou bestemd yoga / meditatie plan, waarmee je thuis aan de slag kunt. Indien jij met je partner, vriend/vriendin samen een gemeenschappelijk doel hebben, kun je deze les ook samen komen doen in een duo les.
kerken
Home Praktijk voor Yoga en Meditatie van Diana van Gelder.
Op vier dagen per week worden hier Hatha-yogalessen gegeven. Ook worden er op regelmatige basis meditatiebijeenkomsten georganiseerd, alsook workshops op het gebied van Yoga, Meditatie, Ademtherapie enz. Er wordt les gegeven in kleine groepen; daardoor is er veel ruimte voor individuele aandacht.
slotenmaker spijkenisse
Meditatieles Wij zijn Hengelo.
Elke meditatie heeft een bepaald thema en je leert verschillende ademtechnieken welke je in het dagelijks leven makkelijk kunt gebruiken. De meditatietechnieken die we toepassen zijn.: Aandachtsgerichte oefeningen mindfulness. De meditatielessen zijn elke tweede dinsdag van de maand in Bibliotheek Hengelo.
Raamfolie
Meditatie cursus in het stilte klooster BackpackenInAzië.nl.
Tijdens de Dharma talk geeft de monnik les over het leven. De onderwerpen verschillen per dag. Er wordt gebruik gemaakt van casussen uit het dagelijkse leven. 0700: uur: ontbijt. Het ontbijt verschilt per dag. Vaak krijg je noedel of rijstsoep. 0800: uur: individuele meditatie. Tijdens de individuele meditatie kan je zelf indelen wanneer jij je meditatiesessie uitvoert.
SEO optimalisatie
Nyingma lessen.
12-03 1730, Open Les Kum Nye Yoga. 13-03 1730, Open Les Meditatie. 14-03 1730, Open Les Kum Nye Yoga. 15-03 1730, Drop-in Class Kum Nye-Meditation english spoken. Onze volledige agenda. Paasretraite Meditatie Verdiepen vr 19 t/m ma 22 april 2019.
Zen.nl Breda Meditatiecursuscentrum Breda.
Algemene voorwaarden cursussen. Met meditatie leer je de drukte in je hoofd op te merken en terug te keren naar wat je nu doet. In de ruim één uur durende proefles ga je aan de slag met meditatie en mindfulnessoefeningen.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiële cursus.
Meditatie lessen en Qigong de hevo, de senioren-vereniging in rosmalende hevo, de senioren-vereniging in rosmalen.
Bij HEVO starten binnenkort meditatie lessen. Tijdens de meditatie les zal in het begin gelet worden op o.a. zithouding en ademhaling. Daarna wordt per les bekeken welke vorm geleide, stilte of bewegingsmeditatie gewenst is. De basishouding wordt aangeleerd op een stoel, echter, meditatiebankjes, matjes en kussens mogen worden meegenomen.

Contacteer ons