Meer resultaten voor meditatie workshop

meditatie workshop
Sportschool en Fitnesscentrum Richard de Bijl en Chita Gross.
In de 20e eeuw ontstond in het westen hernieuwde belangstelling voor meditatie en bewustzijnsverruiming. Meditatie is nu vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme, waarin meditatie een essentiële methode is om de doeleinden die ze beschrijven te bereiken. Deze workshop bestaat uit 2 vormen van meditatie.:
apotheek
Workshop Mindfulness, Meditatie en Ontspanningstechnieken in De Groote Peel.
We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter. Workshop Mindfulness Meditatie in De Groote Peel. Deel deze pagina. Workshop Mindfulness Meditatie in De Groote Peel. Kom een dag heerlijk onthaasten met meditatie, mindfulness en ontspanningstechnieken in Buitencentrum De Pelen.
camera beveiliging
Zen.nl Eindhoven Meditatiecursuscentrum Eindhoven.
Het doel van deze les is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Verder vertellen we over de positieve effecten van dagelijkse meditatie en de cursusopzet. Ook wordt er antwoord gegeven op de vragen die je hebt over zen, meditatie en de cursus.
zilveren kruis studenten
Meditatie cursus, training en opleiding, makkelijk mediteren leren!
Meditatie Training 6 mnd. Meditatie Opleiding 1 jr. Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Massage Therapie Cursus. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling. Wellness Massage Week. Online Mindfulness Cursus. Meditatiecursus in een dag! Tijdens de meditatie cursus leer je oordeelloos observeren, de essentie van meditatie.
slotenmaker rotterdam
Workshops, trainingen en lezingen.
Ook heeft hij vele mensen persoonlijk begeleid op het gebied van meditatie en mindfulness. Dit is Marks huidige aanbod.: Korte workshops en interactieve lezingen over meditatie en mindfulness. Eenmalige Bedrijfsmeditatie of Mindfulness voor beginners workshop / drie uur. Meditatie en mindfulness trainingen op maat.
coachen van collega's
Cursussen/Workshops Stichting Bodhisattva.
Filosofie en meditatie. Boeddhisme op de Zondagmorgen. Data van boeddhisme op de zondagmorgen. Workshop MetamorfoseMassage Landgoed de Horst. Soetras en gebeden. ANBI en donaties. Instroomcursus Filosofie en Meditatie meer lezen. Cursus Metamorfosemassage Volwassenen meer lezen. In deze twee dagen zullen we kennismaken met de kracht van de innerlijke glimlach.
Heel Je Lichaam Meditatie workshop.
Op zaterdag 1 september is er een speciale meditatie workshop. Een uur alleen maar meditatie oefeningen doen. Waaronder een half uur beweeg/hartmeditatie, daarna een korte zittende meditatie en een yoga nidra ingesproken eindontspanning. Je krijgt informatie en wat oefeningen mee, zodat je thuis ook aan de slag kunt.
Adviezen en aanbevelingen voor de meditatie workshop.
Interactieve Meditatie workshop. Deze aanbevelingen en adviezen zijn er niet omdat er oordelen of dogmas zijn, maar dienen mede om gemotiveerde en open mensen samen te brengen die diep, prettig en veilig op deze meditatie workshop met elkaar kunnen werken.
Zen.nl Meditatiecursuscentrum.
Doe een gratis proefles., Voor de start van de nieuwe introductiecursussen kun je deelnemen aan een gratis proefles. Het doel van deze proefles is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Vind hier de locatie dicht in de buurt.
Meditatie cursus Schoorl bij Alkmaar.
Meditatie is vermoedelijk zo oud als de mens zelf en wordt overal ter wereld op diverse manieren beoefend. Meditatie is een vorm van gedachtentraining die je leert bewuster het nu te ervaren: je denken, zintuiglijke indrukken, je fysieke gevoelens en emoties.

Contacteer ons