Op zoek naar spirituele meditatie?

spirituele meditatie
spirituele meditatie
spirituele meditatie.
van alle meditaties is deze wel heel bijzonder en is deze in staat voor verbluffende positieve levenstransformatie te zorgen. De meditatie werkt op het fysieke, mentale en spirituele niveau om het hart chakra het emotionele hart en de kruin chakra het spirituele hart te openen.
slotenmaker rotterdam
Druk in je hoofd? Deze meditatie muziek geeft je een glasheldere geest Holistik.
Zie het als de flow van het water met eb en vloed. De tonen uit deze meditatie track brengen je brainwaves terug naar de alpha frequentie. Zelf gebruik ik het voor ontspanning en spirituele meditatie. Misschien wel het fijnste moment van de dag om naar Holomood te luisteren?
Raamfolie
Speurders.nl: groepsaccommodatie voor spirituele, meditatie groep.
MET EEN MOOIE LIGGING TEGEN EEN GROOT BOSGEBIED VAN 300 HECTARE, TUSSEN LIEROP EN MIERLO EN WAT VRIJ TE GEBRUIKEN IS VOOR NACHTSPELLEN ENZ., BRABANTBOS IS BIJZONDER GESCHIKT, IN VERBAND MET ZIJN LIGGING, VOOR SPIRITUELE GROEPEN, YOGA GROEPEN, MEDITATIE GROEPEN, KERKELIJKE GROEPEN, GROEPEN VAN DE KERK, GROEPEN VAN DIVERSE GELOOFSOVERTUIGINGEN.,
buddha to buddha edwin ring
Meditatie en yoga in Thailand BackpackenInAzië.nl.
In een periode van meestal 7, 10 of 14 dagen in een rustgevende en pittoreske omgeving kan jij je verdiepen in de spirituele wereld van meditatie en yoga. Yoga is het systematisch transformeren van lichaam en geest via fysieke, mentale en spirituele oefeningen.
slotenmaker haarlem
Amsterdam Brahma Kumaris Spirituele Academie, Raja Yoga meditatie voor innerlijke vrede, positief denken en leven zonder stress.
Zaterdag 23 maart. Tijd: 14.00 16.00 uur. Zaterdag 6 april. Tijd: 14.00 16.00 uur. Zaterdag 20 april. Van 1100: tot 1500.: In harmonie met jezelf. en de ander. Zaterdag 20 april. Tijd: 15.30 17.00 uur. Wereld Meditatie Uur. Zondag 21 april.
3D
meditatie en innerlijke groei spirituele psychologie.
Dat kan leiden tot meer vervulling en innerlijke vrede in je dagelijks leven. Als je verdieping wilt in dit proces, dan kun je meedoen aan de leergang meditatie en spirituele psychologie. Je kunt meedoen en kennismaken met meditatie op vrijdagavond 26 april, zaterdag en zondag 27 en 28 april, maandagavond 29 april 2019 Meer info, klik hier.
William Yang, Yoga Meditatie Qigong.
De Leergang bestaat uit zes thematische blokken en één afsluitend toetsingsblok. Elk blok kent drie doelstellingen.: Meditatie: Beoefening van verschillende vormen van christelijke meditatie. Theorie en verdieping: Theologische, spirituele en psychologische informatie verduidelijken, ondersteunen en verdiepen de ervaring die met meditatie is opgedaan.
Yoga, Meditatie en Spirituele Workshops Scheveningen.
zondag speciaal voor. Feest aan Zee met een. Mindful Beach Walk! Kijk in onze agenda. voor de tijden. Deelname is elke tweede. zondag van de maand. We leggen de focus op. wandelen langs het. Elke zondag van 11.00 tot 20.00.
Meditatie CD Praktijk Zonnebloem.
In de aartsengel Michaël Karma meditatie ga je met een aantal lichtwezens waaronder aartsengel Michaël karmische koorden doorsnijden. De karmische verantwoordelijkheid wordt, voor zover mogelijk, van je overgenomen. Je herinneringen worden niet gewist, maar de emotionele lading verdwijnt. Je dient hiervoor jezelf en anderen te vergeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je kunt worden herboren, vrij van de karmische banden en koorden die je volledige ontplooiing beperkten. Vanaf dan is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor al je daden en jezelf vrij te houden van karma. Je bent vrij om nieuw karma op je te nemen of om oude karmische koorden weer te bevestigen. In de zelfbekrachtigingsmeditatie heel je jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Je kunt blijven affirmeren dat je liefde zult ontvangen, maar als je in een ander leven hebt gezworen geen liefde meer te ontvangen, dan zul je geen liefde ontvangen tot je die oude eed hebt herroepen. Bovendien verwijder je blokkades implantaten in je hersencellen die je ooit vrijwillig hebt geplaatst om je spirituele vermogens te beperken zo lang je nog niet een bepaald bewustzijnsniveau hebt bereikt.
OHM Spiritualiteit Meditatie: De filosofie van meditatie.
Zo komt men in een harmonieuze geestestoestand die geschikt is om, door middel van de meditatie, contact te maken met de diepere lagen in onze geest en uiteindelijk met de meest subtiele aspecten van het object van onze meditatie. Om diep door te kunnen dringen maken bepaalde vormen van meditatie gebruik van mantras woorden of zinnen die een diepe spirituele betekenis hebben, terwijl andere vormen een visuele vorm van het object van hun meditatie gebruiken om de geest op te concentreren, terwijl weer andere vormen de stroom van gedachten of de adem als object gebruiken.

Contacteer ons