Meer resultaten voor meditatie app nederlands

meditatie app nederlands
app
app
In de test: 4 meditatie-apps. Welke werkt het beste? Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Likeability of 6. Views. Likeability of 5. View
In vijf weken een full mind krijgen door middel van opdrachten: dat is het doel dat de app van gezondheidsgigant VGZ je voorhoudt. De Nederlandse applicatie voor meditatie en mindfulness is ontzettend uitgebreid. Van korte en lange sessies tot een soort ABC voor mediteren: de app biedt het allemaal.
apps
Zen.nl Nederland Zen.nl meditatie app gaat internationaal.
Heel bijzonder was het ook om te zien in welke landen onze sangha-leden allemaal mediteerden. Hieronder zie je een collage van screenshots van de app waarop te zien is in welke landen o.a. Download hier ook de gratis Zen.nl meditatie app.:
katoen garen
Geleide Meditatie en Visualisatie App Spiri-apps zelfhulp apps.
Mediteren, visualiseren en voelen tezamen maken de positieve uitkomst van een meditatie veel sterker en krachtiger. Ben je geïnteresseerd in deze spirituele app? Dan kun je via onderstaande linkjes de Geleide Meditatie en Visualisatie App van Spiri-apps downloaden. De apps zijn tweetalig, Nederlands en Engels.
dartpijlen
Zen door een app? Tien dagen mediteren met Headspace SmartHealth Review.
Andy Puddicombe, de maker van Headspace, erkent in interviews inderdaad vaak de ironie van een meditatie app: met een verslavende app op je telefoon de stress bestrijden die onder meer veroorzaakt wordt door verslavende apps op je telefoon. Headspace is een fijn vormgegeven en super gebruiksvriendelijke app.
Eetkamerstoel
Een overzicht van meditatie apps.
De vormgeving van de app is simpel maar doeltreffend. Uiteindelijk heb je voor meditatie ook niet meer nodig dan een stil moment in je dag en je eigen aandacht, dus dat het er niet heel gelikt uitziet hoeft geen probleem te zijn.
mindfulness
Nederlands Insight Timer.
Bodyscan Geleide Meditatie 1704.: 6.11k plays Selma Oppedijk. Zitten met geluiden en fysieke gewaarwording kort 1635.: 828 plays Mieke Van Hecke. 1.11k plays Björn Prins. Stilte in de stad 1514.: 1.38k plays David Demets. Our guided meditations and teachers span spirituality, religion, science and psychology. Find your path. Meditate with Insight Timer. Home to more than 4750000, meditators, Insight Timer is rated as the top free meditation app on the Android and IOS stores.
raamfolie transparant
De beste mindfulness app in het Nederlands Sante.nl.
De beste mindfulness app in het Nederlands. Welke mindfulness apps in het Nederlands zijn fijn? Mindfulness teacher Marisa Garau zet de beste voor je op een rijtje. Marisa: Een mindfulness app op je eeuwige rinkelende en bliepende smartphone: het lijkt niet het meest voor de hand liggende medium om innerlijke rust te vinden. Toch maken veel mensen gebruik van een app om hun drukke brein een break te gunnen. Gelukkig worden er tegenwoordig ook apps speciaal voor de Nederlandse markt aangeboden. De Mindfulness App. De naam zegt precies wat deze app biedt: een keur aan rustgevende meditaties. De inhoud sluit aan op de standaard mindfulness training zoals deze door Jon Kabat-Zinn ontwikkeld is, en is daardoor ook geschikt voor beginners. De app biedt geleide en stilte-meditaties waarvan je zelf de duur kunt bepalen. Heb je weinig tijd, dan kies je gewoon een ultrakorte meditatie van 3 of 5 minuten.
Gratis mindfulness Bodyscan oefeningen.
21 dagen Mindfulness en Meditatie training. Wil je graag mindfulness en meditatie leren vanuit je eigen huis? Met deze 21 dagen Mindfulness Meditatie training zal je meer rust voelen, in balans komen, lekker kunnen doorslapen en meer bezig zijn met wat je wilt en kunt.
Vipassana Meditation.
Vragen Antwoorden over de Techniek van Vipassana Meditatie. Vipassana voor Leidinggevenden. Vipassana in Gevangenissen. Cursussen voor Kinderen. Global Vipassana Pagode. Português do Brasil. Vertaling in utivoering. Sommige bladzijden kunnen een mengsel van Engels en Nederlands zijn. Dhamma.org Mobile App. Learn more about Vipassana Meditation.
Gratis Mindfulness Oefeningen MindfulCentrum.
Selecteer een pagina. GRATIS MINDFULNESS OEFENINGEN. Houd je mentale conditie op peil met de gratis meditatie oefeningen. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen. Zitmeditatie 1 focuspunt. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen.

Contacteer ons